NavMenu

Na prodaju imovina subotičke "Fidelinke" - Kupcima ponuđene nekretnine, oprema, magacini, silosi

Izvor: eKapija Ponedeljak, 09.05.2016. 15:54
Komentari
Podeli

(Foto: wideonet/shutterstock.com)
Preduzeća "Fidelinka Nekretnine" d.o.o, "Fidelinka" AD u "Fidelinka Mlinarstvo" d.o.o. iz Subotice, u stečaju, oglasila su danas četvrtu prodaju imovine javnim nadmetanjem.

Predmet prodaje je pokretna i nepokretna imovina, koju čine objekti u Subotici i Bajmoku. U Subotici je na prodaju porodična stambena zgrada ukupne površine 768 m2, čija je početna cena 4.240.000 dinara.

U KO Bajmok prodaju se silos i mlin sa pratećim objektima, među kojima su stambene i pomoćne zgrade, portirnica, magacin za brašno i podno skladište, trafo stanica, silosi, novi mlin sa mašinskom kućom, sušara, zgrada prehrambene industrije i proizvodnje pića i njive 1. klase.

Početna cena za navedenu imovinu iznosi 144.632.000 dinara.

Takođe se prodaju i zgrade trgovine (upravna zgrada, papirnica, gvožđara), kao i dve pomoćne zgrade. Početne cene za ove objekte kreću se od 925.000 do 2.775.000 dinara.

Javno nadmetanje biće održano 17. maja 2016. godine u 11 časova, u prostorijama Privrednog suda u Subotici na adresi Senećanski put broj 1.

Više informacija možete da pogledate OVDE.


Kompanije "Fidelinka" AD i "Fidelinka Milnarstvo" danas su oglasile i zajedničku prodaju imovine koja čini jednu prodajnu celinu.

U pitanju su administrativne zgrade, podni magacin, kolske vage, kućice za kolsku vagu, istovarne rampe, montažni magacin, pripadajuči infrastrukturni delovi objekata i oprema u KO Čantavir.

Početna cena iznosi 96.967.903. dinara, a javno nadmetanje zakazano je za 27. maj 2016. godine u 13 časova, u prostorijama Privrednog suda u Subotici.

Više informacija možete da pronađete OVDE.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.