Izvor: eKapija | Ponedeljak, 09.05.2016.| 15:54

Na prodaju imovina subotičke "Fidelinke" - Kupcima ponuđene nekretnine, oprema, magacini, silosi

(Foto: wideonet/shutterstock.com)
Preduzeća "Fidelinka Nekretnine" d.o.o, "Fidelinka" AD u "Fidelinka Mlinarstvo" d.o.o. iz Subotice, u stečaju, oglasila su danas četvrtu prodaju imovine javnim nadmetanjem.

Predmet prodaje je pokretna i nepokretna imovina, koju čine objekti u Subotici i Bajmoku. U Subotici je na prodaju porodična stambena zgrada ukupne površine 768 m2, čija je početna cena 4.240.000 dinara.

U KO Bajmok prodaju se silos i mlin sa pratećim objektima, među kojima su stambene i pomoćne zgrade, portirnica, magacin za brašno i podno skladište, trafo stanica, silosi, novi mlin sa mašinskom kućom, sušara, zgrada prehrambene industrije i proizvodnje pića i njive 1. klase.

Početna cena za navedenu imovinu iznosi 144.632.000 dinara.

Takođe se prodaju i zgrade trgovine (upravna zgrada, papirnica, gvožđara), kao i dve pomoćne zgrade. Početne cene za ove objekte kreću se od 925.000 do 2.775.000 dinara.

Javno nadmetanje biće održano 17. maja 2016. godine u 11 časova, u prostorijama Privrednog suda u Subotici na adresi Senećanski put broj 1.

Više informacija možete da pogledate OVDE.

Kompanije "Fidelinka" AD i "Fidelinka Milnarstvo" danas su oglasile i zajedničku prodaju imovine koja čini jednu prodajnu celinu.

U pitanju su administrativne zgrade, podni magacin, kolske vage, kućice za kolsku vagu, istovarne rampe, montažni magacin, pripadajuči infrastrukturni delovi objekata i oprema u KO Čantavir.

Početna cena iznosi 96.967.903. dinara, a javno nadmetanje zakazano je za 27. maj 2016. godine u 13 časova, u prostorijama Privrednog suda u Subotici.

Više informacija možete da pronađete OVDE.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.