NavMenu

Ponovo propala prodaja hotela "Mediteran" u Bečićima

Izvor: RTCG Četvrtak, 07.04.2016. 17:36
Komentari
Podeli
(Foto: hotelmediteran.info)
Na oglas za prodaju luksuznog bečićkog hotela "Mediteran", preduzeća "Maestraltours", po početnoj ceni od 37,1 mil EUR, nije stigla nijedna ponuda.

Stečajni upravnik Mladen Marković kazao je da ima interesovanja za imovinu i da će se "vrlo brzo ići sa novim oglašavanjem i nižim cenama".

Na prodaju je, pored hotelskog kompleksa "Mediteran", nuđena i katastarska parcela od 484 metra kvadratna. Na prodaju je ponuđena i jahta "Cranchi Atlantique 40" za 120 hiljada EUR. Stečajna uprava prodaje i 27 automobila, marke "Nissan" za ukupno 102,6 hiljada EUR, odnosno 3,8 hiljada EUR po vozilu. Ukupna početna cena ponuđene imovine "Maestraltoursa", budvanskog biznismena Blaža Dedića, iznosi oko 37,32 mil EUR.

Ponuđeni hotelski kompleks izgrađen je na parceli od 16 hiljada metara kvadratnih i obuhvata hotel "Mediteran", kategorisan sa četiri plus zvezdice. Hotel ima 230 soba sa 547 ležaja, pansionski i a-la-carte restoran, kafeteriju, plažni restoran-piceriju, Loby bar, dve restoranske bašte, noćni klub/kabare, otvoreni i zatvoreni bazen sa Wellness & Spa centrom, fitnes klub, kozmetički i frizerski salon, kongresni centar, Aqua park, fontane, reku i ribnjak, TV salu, rent-a car službu i suvenirnicu.

Ukupna bruto površina izgrađenih objekata zatvorene površine iznosi 20,83 hiljade metara kvadratnih i 11,92 hiljade kvadrata uređenih otvorenih površina.

Stečaj u "Maestraltours" uveden je u junu 2013. godine, zbog višegodišnjeg milionskog duga. Račun firme bio je u blokadi pet godina zbog duga od 4 mil EUR.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.