Izvor: Novosti | Četvrtak, 07.04.2016.| 10:48
Izdvojite članak Odštampajte vest

Izgradnja hotela "Hilton" u Beogradu počinje 17. aprila

Izgradnja luksuznog hotela "Hilton" počeće 17. aprila, kada će investitor položiti kamen temeljac na novom gradilištu, saznaju "Novosti".

Novi objekat međunarodnog lanca hotela "Hilton Hotels and Resorts", koji će se prostirati na ukupno 32.418 m2 uključujući četiri podzemne etaže, uskoro će nići u Beogradu.

Radovi na izravnavanju zemljišta na uglu Kralja Milana i Kralja Milutina počeli su pre nekoliko dana, a izvodi ih kompanija "City Road Group". Rok za završetak je sredina aprila, kada će biti svečano otvaranje gradilišta.

- Polaganje kamena temeljca zakazano je za 17. april, čemu će prisustvovati i sam investitor, kao i predstavnici Vlade Srbije i grada Beograda - kaže izvor "Novosti".

Prvi hotel ove franšize u Srbiji imaće 250 soba i apartmana raspoređenih na osam spratova, a prema nacrtu projektnog biroa ZAPP, ulaz u objekat biće na uglu ulica dva kralja.

Na krovu hotela planiran je restoran sa otvorenom terasom, a poseban deo činiće ozelenjeno unutršnje dvorište od 1.200 m2, koje će krasiti prodavnica.

Rok za završetak radova i izvođač biće obelodanjeni tek nakon polaganja kamena temeljca.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.