NavMenu

(AG Nekretnine) Projekat : Hotel HOLIDAY INN Beograd

Izvor: AG Nekretnine Četvrtak, 18.10.2007. 19:35
Komentari
Podeli

Hotel i Expo XXIHotel i Expo XXI

HOLIDAY INN Beograd, najnoviji hotel u čuvenom lancu Intercontinental Hotels Group otvoriće svoja vrata u oktobru 2007. godine. Nova zvezda IHG (Intercontinental Hotels Group) sazvežđa zablistaće u Beogradu i doneti mu nov sjaj. Primenom svih sistema funkcionisanja po kojima je inače ovaj lanac poznat u svetu, očekuje se u Beogradu podizanje kvaliteta hotelskih i svih pratećih usluga!

HOLIDAY INN je jedan od najsnažnijih svetskih brendova. Širom sveta je prepoznatljiv po standardno visokom nivou usluge, po komforu koji obezbeđuje svojim gostima i po prijatnosti boravka. Ona nastaje kao specifičan spoj srdačnosti i profesionalnosti celokupnog personala.

Prvi HOLIDAY INN izgrađen je 1952. godine. Zahvaljujući inovatorskom duhu osnovača Kemmons Wilsona, već 1955. godine osnovana je „HOLIDAY INN Franshize“ čime je HOLIDAY INN postao prvi lanac na svetu koji je uveo i ovaj način poslovanja. Godine 1959. „HOLIDAY INN Franshize“ je prerasla u Međunarodnu Asocijaciju HOLIDAY INN i pod tim imenom posluje i danas. Već 1965. HOLIDAY INN je predstavio prvi kompjuterski rezervacioni sistem na svetu pod imenom HOLIDEX.

Inače Intercontinental Hotels Group vodi, upravlja i/ili ima ugovor o franšizingu sa više od 3.600 hotela, sa preko 540.000 soba u blizu 100 zemalja sveta. IHG čine dobro poznati i prepoznatljivi brendovi: InterContinental Hotels & Resorts, Crowne Plaza Hotels & Resorts, Holiday Inn Hotels & Resorts, Express by Holiday Inn, Staybridge Suites, Candlewood Suites i Hotel Indigo TM!

Holiday Inn Beograd

Hotel se nalazi na izuzetnoj lokaciji, na Novom Beogradu, poslovnom srcu novog dela grada, u neposrednoj blizini reka Save i Dunava, ekskluzivnih šoping centara i „Arene Beograd“. Odlično je povezan i 4km udaljen od centra grada i kulturnih i istorijskih znamenitosti Beograda a za samo 15 min vožnje stiže se do međunarodnog aerodroma „Nikola Tesla“.

Holiday Inn Beograd je hotel vrhunskog kvaliteta za svaku vrstu boravka, od odmora do specijalnih događaja i seminara. Hotel sa uslugom na visokom nivou namenjenom prvenstveno poslovnom svetu, ali i sa sadržajima koji će zadovoljiti probirljive turiste, sugrađane koji imaju razlog za slavlja i žele da ih dožive u divnom ambijentu uglednog hotela, ili one koji jednostavno žele da predahnu u okruženju koje je posvećeno njihovom zadovoljstvu.

Ovaj moderno dizajniran hotel, dekorisan u prefinjenom stilu, posebno odabranim spektrom boja, ponudiće 140 savremeno opremljenih soba i apartmana koje pružaju kompletan komfor. Restoran Singidunum i lobby-bar pružaju mogućnost uživanja u kulinarskim specijalitetima i raznovrsnom izboru pića.

Executive Club level je specijalno dizajniran za goste koji žele izuzetno visok nivo usluga i intimniju atmosferu. Hotel pruža razne mogućnosti rekreacije i relaksacije. Potpuno opremljena teretana, jakuzzi, sauna, ledena pećina, solarijum i masaže na raspolaganju su gostima svakog dana 07-22h.

Holiday Inn Beograd sa 7 konferencijskih prostorija ispunjava visoke zahteve za organizovanje konferencija, sastanaka i proslava. Dodatna prednost hotela je direktna povezanost sa halom EXPO XXI, najvećim kongresnim centrom u gradu, povrsine 2500m2.

Na velikoj gradskoj poslovnoj sceni, ovaj hotel je savršen spoj modernog poslovanja, odmora i konferencijskih mogućnosti.

izvor :

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.