NavMenu

Prvi stanari stambeno poslovnog kompleksa "Central Garden" useljeni 4 meseca pre roka

Izvor: eKapija Petak, 11.12.2015. 17:15
Komentari
Podeli

"Central Garden""Central Garden"
Veliki uspeh, kako za stanare kompleksa i kompanije investitore "AFI Europe" i "Shikun & Binui Group", tako i za tržište nekretnina predstavlja završetak prve faze projekta "Central Garden" četiri meseca pre zakazanog roka.

Na proslavi koja je tim povodom upriličena, Partner investitor projekta "Central Garden" Gili Dekel zahvalio se prisutnima i tom prilikom rekao:

- Veliki uspeh u Srbiji je graditi pre roka, ali kada su vam dobavljači zadovoljni, partneri stabilni Central Garden je osigurao svoj uspeh.Bili smo vođeni idejom da stari deo Beograda zaslužuje jedan moderan i jedinstven stambeni kompleks. Napravili smo "Central Garden" kao novi simbol prestonice čijesu glavne karakteristike visok kvalitet, energetski efikasna gradnja i novi koncept života. Nadam se da ćemo tokom sledeće godine pokrenuti neke nove projekte jersmatram da je Srbija zemlja koja je izuzetno atraktivna za mnoge kompanije i strane investitore, a nama je želja da dalje razvijamo našu saradnju".

Gili Dekel i Mina Kalezić iz CBREGili Dekel i Mina Kalezić iz CBRE
U septembru je započeta izgradnja druge faze stambeno-poslovnog kompleksa "Central Garden" i ona podrazumeva izgradnju dve zgrade sa 89 stambenih jedinica, a ceo kompleks biće završen u naredne četiri godine. Prvi kondominijum u centru Beograda omogućiće svojim stanarima da budu u žiži dešavanja, ali da istovremeno mogu da zadrže nivo kvaliteta stanovanja koji podrazumeva mir, privatnost i uživanje u privatnoj zelenoj oazi koja će se nalaziti unutar kompleksa. U prilog atraktivnosti kompleksa za tržište i jedinstvenom spoju lokacije i kvaliteta koji kupci prepoznaje govori činjenica da je prva faza rasprodata i da je od početka gradnje i prodaje druge faze prodato 50% stambenih jedinica.

Od početka izgradnje kompleksa Opština Palilula oživela je kao gradski kvart koji Beogradu vraća stari duh i sjaj. Investitori ovog projekta trudili su se da tokom proteklih godinu dana ne ulažu samo u kvalitet stambeno poslovnog kompleksa "Central Garden", već i u razvoj i promociju ove gradski opštine i to kroz rad sa decom i umetnicima. "Central Garden" ugostio je prvi "Karneval umetnosti na Paliluli" kao i manifestaciju humanitarnog karaktera "Osmeh Palilule".

Ekskluzivni zastupnik prodaje stanova "Central Gardena" je vodeća konsultantska kuća za nekretnine "CBRE Srbija".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Nacrt planskog dokumenta omogućava rušenje hotela Jugoslavija - U planu luksuzni hotel sa kazinom, kule do 155 metara i marina (FOTO)

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove grada Beograda stavio je na javni uvid Nacrt plana detaljne regulacije bloka 11 i dela bloka 10 u opštinama Zemun i Novi Beograd, koji obuhvata i hotel Jugoslavija Podsetimo, hotel Jugoslavija prodat je krajem marta jedinom zainteresovanom ponuđaču, kompaniji MV Investment doo iz Beograda, ćerki firmi Millenium team-a, u okviru imovine preduzeća Danube riverside po početnoj ceni od 3,18

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.