NavMenu

"Calix" planira izgradnju novog poslovno-komercijalnog objekta u Sremčici

Izvor: eKapija Utorak, 20.10.2015. 15:44
Komentari
Podeli
Beogradska kompanija "Calix" planira izgradnju poslovno-komercijalnog objekta u Beogradskoj ulici u Sremčici.

Preparcijalizacija, lokacijska dozvola, idejno rešenje su završeni i sada smo došli do dela koji je vezan za najam ili prodaju objekta bez koga dalje ne želimo da idemo, kaže za "eKapiju" Ranko Kajganić, vlasnik kompanije "Calix" .

- Izgradnja objekta počinje onog momenta kada budu potpisani ugovori za 80% površina jer bi gradnja objekta bez unapred rešenog oblika finansiranja bila rizik.

Sve površine će, prema rečima našeg sagovornika, moći da se iznajme.

Prema Planu detaljne regulacije naselja Sremčica katastarska parcela na kojoj bi se gradio objekat pripada zoni "B"- komercijalne delatnosti (podzona "B1") u bloku 186. Idejnim rešenjem definisan je višefunkcionalni posebni poslovni kompleks dominantne komercijalne namene, sa šoping molom u prizemlju i suterenu.

- Prednost objekta je njegov položaj pošto sa ove strane grada ne postoje slični objekti zbog usitnjenih parcela i nerešenog imovinskog pitanja. Pešački i kolski pristup objektu je fantastičan pošto su autobuske stanice ispred objekta, a mogao bi da pokriva teritoriju sa oko 70.000 stanovnika - ističe Kajganić.

Vrednost investicije u novi objekat iznosiće oko 3 mil EUR.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.