NavMenu

(AG Magazin) projekat : Zvezdarski horizonti, poslovno stambeni kompleks u Beogradu, ulica Dimitrija Tucovića 28a

Izvor: AG Magazin (pretplata www.agmagazin.co.yu/porudzbenica.htm) Ponedeljak, 06.08.2007. 14:40
Komentari
Podeli


U širem centru Beograda, u ulici Dimitrija Tucovića 28a, u toku je izgradnja stambeno-poslovnog objekta visoke kategorije. U neposrednom okruženju nalaze se visokoškolske ustanove, poslovni centri, gradski parkovi... Udaljenost od Slavije je 1488 m, od Terazija 2114 m, a od Vukovog spomenika samo 570 m. Ne treba zaboraviti ni blizinu Zvezdarske šume, što položaju ovog objekta daje dodatni značaj.

Stambeno-poslovni objekat, spratnosti 2Po+P+6+Pe, bruto površine Pbrgp=8.577 m², namenjen je kupcima koji zahtevaju istinski kvalitet stanovanja i poslovanja. Objekat je ugaoni i jednostrano uzidan. U oblikovanju objekta upotrebljeni su moderan arhitektonski izraz i savremeni građevinski materijali. Parterno uređenje omogućuje funkcionisanje pešačkog i kolskog saobraćaja. Spoljna rasveta ističe formu objekta tokom noći i stvara prijatnu atmosferu.

Spoljašnje staze i pešački pristupi popločani su paljenim granitom. Objekat ima dva ulaza, jedan iz ulice Dimitrija Tucovića a drugi iz Igmanske ulice.

Predviđeni su dodatni sadržaji namenjeni relaksaciji i rekreaciji – teretana, bazen, kuglana, kao i restoran internacionalne kuhinje površine 120 m² na prvom spratu.

Objekat je opremljen sa četiri visokokvalitena lifta na elektropogon, od kojih su tri namenjena korisnicima stambenog prostora, a jedan isključivo korisnicima poslovnog
prostora. Svi liftovi polaze iz garaže.

Kompletnu brigu o sigurnosti, obezbeđenju i održavanju stambeno-poslovnog objekta preuzeće na sebe specijalizovani servis za održavanje objekata.


POSLOVNO-KOMERCIJALNI DEO
Poslovno-komercijalni sadržaji su u okviru prizemlja, I i II sprata. Ukupno ima 7 lokala, površine od 14 do 58 m², i dva poslovna prostora površine 290, odnosno 310 m². Za korisnike poslovnog prostora obezbeđen je poseban ulaz. Prostor je centralno klimatizovan sistemom parapetnih fan-coil aparata sa metalnom/plastičnom maskom.

GARAŽA
Objekat ima garažu u dva podzemna nivoa i u jednom delu prizemlja, kapacitet je 63 parking mesta. Obezbeđena je direktna veza liftovima sa svim etažama. Garaža je opremljena centralnim uređajem za detekciju gasa, rezervnim sistemom napajanja – dizel-električnim agragatom za napajanje sprinklerskog postrojenja i ventilatora za odimljavanje i nadpritisak garaže, kao i optičkim automatskim javljačima požara.

STAMBENI DEO

Objekat ima 46 luksuznih stanova čije su kvadrature od 25 do 138 m², pri čemu je za svaki stan obezbeđeno najmanje jedno garažno mesto. Stanovi su različitih struktura - od jednosobnih do troiposobnih, i imaju bar po jednu terasu. Materijali koji se koriste pri opremanju enterijera kao i za fasadu su prvoklasni i estetski
upotpunjuju formu objekta i prostora.

Prozori i balkonska vrata su aluminijumski, sa mogućnošću oblaganja istih drvetom sa unutrašnje strane. Parket koji se ugrađuje u stanove je najnovije generacije poznatog švedskog proizvođača, u objekat stiže kao potpuno gotov proizvod koji se veoma lako i brzo postavlja. Keramičke pločice i sanitarna galanterija je visokokvalitetna italijanskog i nemačkog proizvođača. U okviru najekskluzivnijih stanova predviđen je i prostor za kamin. Svaka stambena jedinica dodatno je osigurana sigurnosnim vratima – sa prvoklasnim okovom i sistemom zaštite. Za ostvarivanje govorne komunikacije posetioca na ulaznim vratima u zgradu sa osobom u stanu predviđen je videointerfonski sistem.

Završna obrada podova terasa i lođa su neglazirane protivklizne granitne ploče, raznovrsnih boja i rastera. Sve javne unutrašnje komunikacije su popločane poliranim granitom. U objektu je predviđena protivpožarna centrala, smeštena u posebnoj prostoriji u prizemlju.

Za stambeni deo objekta predviđena je centralna priprema tople vode sa individualnim merenjem utroška vode za svaki stan posebno. Stambeni deo objekta je centralno klimatizovan sistemom parapetnih fan-coil aparata. Za grejanje u zimskom režimu predviđeno je snabdevanje energijom iz toplotne podstanice Beogradskih elektrana.


Ovaj projekat se finansira uz podršku HYPO ALPE ADRIA BANKE, koja odobrava stambene kredite fizičkim licima za kupovinu nepokretnosti u izgradnji, i to uz prihvatanje hipoteke II reda kao obezbeđenje po kreditu.

INVESTMENT ENGINEERING
Stanoja Glavaša 33, Beograd
Tel./fax: 011/ 2750-595, 2750-639
3291-272, 2084-187
e-mail: ece@eunet.yu

poziv na pretplatu na

na www.agmagazin.co.yu

Komentari
Vaš komentar

Top priče

13.04.2024.  |  Finansije

Srbija i Crna Gora blagovremeno da potpišu sporazum o otvaranju graničnih prelaza sa tačkom spajanja u Boljarima

Potrebno je preduzeti aktivnosti u cilju blagovremenog potpisivanja sporazuma o otvaranju graničnih prelaza ili zajedničkog graničnog prelaza na budućem auto-putu, sa tačkom spajanja u Boljarima, između pograničnih opština Sjenica i Bijelo Polje. To je saopšteno na sastanku koji je održan u Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore. To je drugi sastanak Mješovite crnogorsko–srpske komisije za praćenje sprovođenja sporazuma

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.