NavMenu

Počela izgradnja ritejl centra u Subotici - "MPC Properties" ulaže 10 mil EUR i zapošljava 250 radnika

Izvor: eKapija Četvrtak, 16.07.2015. 15:47
Komentari
Podeli

Detalji sa gradilištaDetalji sa gradilišta
Polaganjem kamena temeljca u Subotici je i zvanično počela izgradnja prvog ritejl centra "Shoppi" u koji će beogradska kompanija "MPC Properties" uložiti 10 mil EUR i zahvaljujući kojem će biti zaposleno 250 radnika.

Kamen temeljac na mestu izgradnje retail parka "Shoppi" položili su gradonačelnik Subotice Jene Maglai i predstavnik kompanije "MPC Properties" Tomas Viladsen (Thomas Villadsen).

Kako je najavljeno, radovi će biti okončani do kraja godine, a samo otvaranje zakazano je za proleće naredne.

U ovom centru će Subotičanima i ostalim stanovnicima severne Bačke biti na raspolaganju 10.000 metara poslovnih prostora u koje će se "useliti" 20 atraktivnih imena iz sveta mode, kao što su "H&M", "New Yorker", "Tom Tailor", "Deichmann" i drugi.

Sve prodavnice imaće direktan ulaz sa centralnog parkinga koji ima kapacitet za 300 vozila.


Gradonačelnik Subotice Jene Maglai naglasio je da će ovim Subotica dobiti prvi moderan tržni centar, u kojem će posao naći 250 radnika, te da zahvaljujući ovom centru Subotičani više neće morati pomenute brendove da kupuju u Mađarskoj ili Novom Sadu i Beogradu.

Ovo će biti prvi u nizu "Shoppii" ritejl centara u portfoliju kompanije "MPC Properties", u kojem se nalaze "Ušće" i "Immo" šoping i autlet centri.

Izvođač radova je kompanija SMB iz Subotice, projektant je firma "Geoexpert", stručni nadzor vrši konsultantska kuća "Tebodin", dok su poslovi lizing menadžmenta i upravljanja objektom povereni kompaniji "Confluence Property Management".


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.