NavMenu

Rasprodaja u Nišu i okolini - Nove vlasnike traži 5 hotela, zemljište i restoran

Izvor: eKapija Utorak, 05.05.2015. 16:03
Komentari
Podeli
Hoteli "Grand", "Ambasador", "Ozren" i "Partizan"Hoteli "Grand", "Ambasador", "Ozren" i "Partizan"
Nekretnine impozantnih veličina i kapaciteta u Nišu, Niškoj banji i okolini, koje bi mogle da prime ogroman broj turista, stavljene su na doboš. A sa sve češćim dolaskom stranih investitora u Niš, koji ulažu u IT i lokalne IT stručnjake, kao i sa najavom izgradnje ambicioznog stambeno-poslovnog kompleksa "Novi Niš", ulaganje u ugostiteljstvo u ovom gradu bi moglo da bude dobar poslovni potez.

Kompanija "Redwood" iz Rume prodaje 3 hotela u Nišu, 2 hotela u Niškoj banji i restoran, kao i prostrano zemljište pored autoputa, 7 km od centra Niša.

Dva hotela, "Grand" i "Ambasador" se nalaze u samom centru Niša. Hotel "Grand" ima 4 zvezdice, 120 soba i apartmana, kao i dve konferencijske sale; površina zgrade je 6.950 m2, a cena nije istaknuta.

Budući vlasnik hotela "Ambasador", koji je već dve godine zatvoren, bi trebalo da izdvoji 3,5 mil EUR za ovu nekretninu. Ovaj hotel zahvata 7.495 m2, ima 15 spratova i kapacitet od 150 soba i apartmana, dva restorana i više konferencijskih sala.
Grad Niš (Foto: Ni.rs)Grad Niš

Treći hotel koji se prodaje, hotel "Nais", nalazi se u okviru kompleksa "Nais" pored autoputa Beograd-Niš (E-75), blizu odvajanja za Sofiju ili Skoplje. Kompleks se prostire na 23 hektara, od čega hotel zauzima 12.430 m2. Kapacitet hotela je 88 soba i 3 apartmana, a restoran sa terasom može da primi oko 1000 posetilaca. Pored hotela, na kompleksu se nalaze i sportski tereni, olimpijski i dečiji bazen. Cena kompleksa iznosi 3.500.000 EUR, dok sam hotel košta 3.200.0000 EUR.

Preko puta kompleksa je zemljište od 10,3 hektara koje se takođe prodaje (990.000 hektara).

"Redwood" prodaje i dva hotela na glavnom šetalištu u Niškoj banji, "Ozren" i "Partizan". Oba hotela koštaju po 1.690.000 EUR. Veći od njih, "Ozren" (4050 m2), ima 180 ležaja i jedini je hotel u Niškoj banji koji je direktno povezan toplom vezom sa traktom banjskog kupatila. Hotel "Partizan" se prostire na 4.705 m2 i ima kapacitet od 132 ležaja.

Pored ova dva hotela pozicioniran je još jedan predmet prodaje - restoran "Ozren" od 996 m2 (590.000 EUR), koji ima dve sale, a čiji prostor bi mogao da bude pogodan i za supermarket.

Više informacija možete pronaći OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.