Izvor: eKapija | Utorak, 07.04.2015.| 15:09
Izdvojite članak Odštampajte vest

Ugrinovci dobijaju novi logistički centar na 28 ha - Devet investitora planira izgradnju skladišta (FOTO)

Budući izgled magacina investitora Veličke Mitove i Gorana Mladenovića
U maloj industrijskoj zoni u Ugrinovcima planirana je izgradnja 9 logističkih centara na ukupno 28 ha.
Urbanistički projekat, koji je radio "Urbicus", je na javnom uvidu do 13. aprila ove godine.

Velička Mitova i Goran Mladenović su vlasnici jedne od parcela i suvlasnici u firmama "Travel House" doo, "Gonex Invest Hotels" doo i "Dertour" koji pripada "REWE Group", velikoj nemačkoj grupaciji u oblasti turizma i trgovine. Njihovi planovi su da sa partnerima iz Nemačke izgrade logističko-kancelarijski centar koji bi bio baza za širenje posla u Srbiji i regionu.

Svi magacini bi mogli da budu izgrađeni na parceli ukupne površine od 28 ha, 5 a i 69 m2, dok će objekti zauzimati ukupno 8 ha i 19 a. U ovim objektima bi potencijalno moglo da radi 3.000 ljudi.

Pojedinačna skladišta bi trebalo da zauzimaju od 2.787 m2 do 16,5 hiljada kvadratnih metara. Najveća dva magacina gradili bi investitori "Logistic team Sekulić" DOO iz Ugrinovaca (13.403 m2) i "Koumbas Sinergy" AD iz Beograda (16.567 m2).

Ostali investitori objekata, čija bi gradnja uskoro mogla da počne, su "Kapa Land" DOO Beograd, "KENDY LTD" d.o.o. Banja Luka na parceli vlasnice Svetlane Lukovac, "Interclean" doo Batajnica na parceli vlasnika Mladena Kalanja, zatim advokat Milorad Pavlović iz Beograda, "SLAVIJACOOP" d.o.o. Novi Sad, kao i privatni preduzetnik Ratko Mlađenović iz Beograda.

Fotogalerija
Izgradnja magacina u Ugrinovcima

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.