NavMenu

Još jedna inostrana investicija u Zrenjaninu - mađarski "Arkadom" gradi komercijalni park

Izvor: eKapija Sreda, 13.06.2007. 15:34
Komentari
Podeli

Goran KneževićGoran Knežević

Predsednik opštine Zrenjanin, Goran Knežević i generalni direktor kompanije "Arkadom" iz Budimpešte, Ištvan Sokorai, potpisali su danas (13. jun 2007. godine) ugovor o izgranji komercionalnog parka sa leve strane magistralnog puta Zrenjanin-Novi Sad.

Radi se o kompleksu hipermarketa, benzinske stanice, smeštajnih kapaciteta i drugih poslovnih sadržaja. Ugovor predviđa da se investicija realizuje za godinu dana. Očekuje se da ona rezultira direktnim zaposlenjem oko 600 radnika i dobrim stimulansom za ukupni poslovni život srednjeg Banata.

Kompanija "Arkadom" ima godišnji promet između 100 i 150 mil EUR i veliko iskustvo u podizanju poslovno- trgovinskih centara.

Prilikom potpisivanja ugovora, istaknuto je da je Zrenjanin odabran kao lokacija za prvo ulaganje kompanije "Arkadom" na našem tržištu zbog komparativnih prednosti te opštine i najboljih uslova za strane investicije koje je stvorila neka lokalna samouprava u Srbiji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.