Izvor: eKapija | Petak, 13.03.2015.| 09:20
Izdvojite članak Odštampajte vest

Podgorica dobija hotel "Sheraton"?

Poznati lanac hotela "Sheraton" planira da u Crnoj Gori otvori hotel.

Hotel sa pet zvezdica u Crnoj Gori bi, kako pišu "Dnevene novine", trebalo da ima restoran, veliku salu za sastanke, preko 100 soba, rekreativni i fitnes centar, renta kar i prodavnice.

Iako je sve još u najavi, ima nekoliko lokacija na kojima bi "Sheraton" hotel bio otvoren. Glavni favorit je "Atlas Capital" centar, gde je i prilikom otvaranja "Hard Rock Cafe"-a najavljeno otvaranje hotela, ali nije tačno precizirano koji brend je u pitanju.

Direktor projekata "Abu Dhabi Financial Group"-e (ADFG) za istočnu Evropu, Predrag Kozić, je tom prilikom najavio otvaranje hotela koji će se nalaziti u kupoli zgrade. On nije želeo da otkrije o kojem brendu je tačno reč, ali je naveo da se sklapanje 11 mil USD vrednog ugovora o otvaranju hotela u "Atlas Capital centru" privodi kraju.

"Sheraton" je renomirani svetski lanac luksuznih hotela koji je počeo da radi 1937. godine. Prisutni su na svim kontinentima i trenutno u svetu postoji 526 "Sheraton" hotela, od kojih se neki tek ove godine otvaraju. Trenutno najatraktivniji "Sheraton" hotel se nalazi u Kini, čiji dizajn podseća na potkovicu.

"Sheraton" hotel je, kada su u pitanju države regiona, otvoren još 1995. godine u Zagrebu, dok će 1. juna u Dubrovniku biti otvoren još jedan. "Sheraton" je od 2003. prisutan i u Albaniji, dok u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji još nema tog svetskog brenda, javlja RTCG.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.