Izvor: eKapija | Sreda, 28.01.2015.| 09:55

Austrijski "Immofinanz" gradi "Stop.Shop" u Subotici i Čačku - U planu do 8 ritejl parkova u Srbiji

Projekat centra u Subotici
Novi subotički ritejl park prostiraće se na 7.300 m2 i biće lociran na istočnom izlazu iz grada, kaže za "eKapiju" austrijski investitor "Immofinanz". Još jedan takav će se graditi i u Čačku. Iz austrijske firme poručuju i da imaju u planu do 8 sličnih investicija u našoj zemlji u naredne 3 do 4 godine.

Kako je ranije najavljivano, "Immofinanz" će početi radove u Subotici po dobijanju građevinske dozvole, a o vrednosti investicije i drugim rokovima zasada nisu želeli da govore.

Ovaj maloprodajni centar će biti jedan u lancu "Stop.Shop" objekata po istočnoj Evropi, koji svoj poslovni prostor iznajmljuje na 50 lokacija u Poljskoj, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Austriji i Sloveniji. Iako se i dalje ne zna pouzdano koji brendovi će biti zastupljeni u Subotici, "Immofinanz" pominje da su robne marke "Takko", "Deichmann", "DM" i "Kik" njihovi zakupci na većini lokacija.

"Stop.Shop" centri su namenjeni sredinama sa od 30.000 do 150.000 stanovnika, a roba koja se nudi, kao što je uvek slučaj sa ritejl parkovima, prilagođena je kupovnoj moći stanovništva.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.