Izvor: eKapija | Ponedeljak, 22.12.2014.| 15:09
Izdvojite članak Odštampajte vest

Javni poziv za davanje u zakup poslovnog prostora u Beogradu

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda objavila je oglas o davanju u zakup poslovnog prostora kojim raspolaže. U ponudi je 80 lokala, kancelarija, magacina i garažnih mesta na opštinama Voždovac, Vračar, Stari grad, Zvezdara, Palilula, Novi Beograd i Čukarica. Ukupna površina prostora koji se daje u zakup je oko 3.000 kvadrata.

Direkcija je raspisala javni poziv na koji će zainteresovani zakupci moći da se jave i pismenim putem dostave ponude. Početna cena zakupa po kvadratnom metru, u zavisnosti od lokacije i namene, iznosi od 226 do 856 dinara, a u slučaju da zakupci poslovni prostor (kancelarije ili lokale) koriste za obavljanje posebno određenih delatnosti, početna visina zakupnine određuje se prema vrsti delatnosti. Ponude se dostavljaju do 29. decembra, kada će se obaviti i otvaranje pristiglih ponuda.

Direkcija gradi i izdaje u zakup poslovni prostor za potrebe uređivanja građevinskog zemljišta, a sredstva ostvarena po tom osnovu koriste se namenski za realizaciju godišnjeg programa, odnosno za izgradnju nove infrastrukture. Direkcija će ove godine prihodovati oko 70 miliona dinara od zakupnine poslovnog prostora.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.