NavMenu

"Jedno dete jedna knjiga" obradovaće svu decu "Velikog srca"

Izvor: eKapija Sreda, 07.08.2013. 13:25
Komentari
Podeli

Eurobank, Fondacija "Ana i Vlade Divac" i izdavačka kuća "Laguna" tokom leta posetiće svih osamnaest vrtića širom Srbije čija su igrališta renovirana tokom protekle 3 godine uz pomoć "Velikog srca" u okviru akcije "Jedno dete – jedna knjiga" i pokloniti svakom vrtiću po 250 knjiga za dečje biblioteke.

- U protekle tri godine u okviru projekta "Veliko srce" vratili smo osmeh na lice više od 8.000 mališana u 18 vrtića širom Srbije. U tome su nam pomogli naši klijenti zajedno sa Fondacijom "Ana i Vlade Divac". Takođe, prilikom realizacije projekta, uočili smo da vrtići u Srbiji ne poseduju biblioteke za decu. Kroz saradnju sa izdavačkom kućom "Laguna", dali smo svoj doprinos rešavanju ovog problema i svim vrtićima u kojima su rekonstruisana igrališta donirati dečje knjige. Verujemo da je to najbolji način da utičemo na mališane da steknu naviku čitanja - istakla je Nataša Krstić, direktorka korporativnih komunikacija u Eurobank.

MasterCard kartica "Veliko srce", koristi se kao svaka standardna kreditna kartica, ali je njena krajnja namena usmerena ka poboljšanju uslova za bezbrižnije odrastanje mališana u Srbiji. Građani koji se odluče za upotrebu ove jedinstvene kartice nemaju nikakve dodatne troškove, ali njenom upotrebom doprinose važnom humanom cilju podržavajući rekonstrukciju igrališta i uvođenje biblioteka u predškolske ustanove. Prilikom svake transakcije, uključujući kupovinu i podizanje gotovine, Eurobank svoje prihode od kartice uplaćuje u Fondaciju "Ana i Vlade Divac", u svrhu obnavljanja dečijih igrališta i opremanja biblioteka.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.