Izvor: Tanjug | Ponedeljak, 03.06.2013.| 15:02
Izdvojite članak Odštampajte vest

Od "Coca-Cole" na poklon 45 teretana na otvorenom

(Foto: b)

Proslavljajući 45 godina od kako je počela proizvodnju u Srbiji, "Coca-Cola" sistem će ove građanima pokloniti 45 teretana na otvorenom, a oni sami će, glasanjem odabrati opštine u kojima će ove teretane biti građene.

Otvaranje prve teretane na otvorenom predviđeno za septembar, do kraja ove godine još devet, a preostalih 35 do maja 2014. godine.

Projektom će biti obuhvaćene sve opštine - podeljene u tri kategorije prema broju stanovnika na male, srednje i velike.

Od 1. juna do kraja jula, građani Srbije će putem sajta www.45godinausrbiji.rs moći da glasaju za opštinu u kojoj žele da se sagradi "Coca-Cola aktivna zona", dok će biti izabrano po 15 opština sa najvećim brojem glasova u svakoj kategoriji, navodi se u saopštenju.

Proglašenje pobedničkih opština biće objavljeno u avgustu.

- Proslava 45 godina od prve proizvedene "Coca-Cola" u Srbiji je za nas više od jubileja. Zato smo odlučili da uspehe koje smo na ovom tržištu postigli proslavimo na poseban način i pokrenemo nešto veliko što će podići kvalitet života u opštinama širom Srbije - naveo je generalni direktor kompanije "Coca-Cola Hellenic Srbija" Ramon Vajdinger.

Na ovaj način, u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni i ekonomski razvoj (NALED) i uz podršku Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave, "Coca-Cola" sistem na još jedan način podržava lokalnu zajednicu u kojoj dugo i uspešno posluje, dodaje se u saopštenju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.