NavMenu

Matematičari ipak idu na Olimpijadu - "Naša Srbija", "Holcim", "Politika" i "Jaffa" donirali Matematičku gimnaziju

Izvor: eKapija Subota, 05.05.2012. 09:41
Komentari
Podeli

"Naša Srbija" u saradnji s kompanijom "Holcim Srbija" , u okviru projekata za podršku deci i mladima, odlučila je da donacijom u iznosu od 1.000.000 dinara pomogne Matematičkoj gimnaziji kako bi omogućila odlazak učenika na Međunarodnu olimpijadu u Argentini, koja se održava sredinom jula.

Ugovor o donaciji potpisali su direktorka "Naše Srbije" Mina Milićević i direktor Matematičke gimnazije mr Srđan Ognjanović. Potpisivanju su prisustvovali učenici Igor Spasojević i Ivan Tanasijević, članovi matematičkog olimpijskog tima Srbije 2012.

- Zahvalni smo na ovoj donaciji "Naše Srbije", koja je prepoznala rad i talenat naših učenika i pomogla im da učestvuju na najvećem matematičkom takmičenju Internacionalne Matematičke Olimpijade. Sa svoje strane mi ćemo učiniti sve da omogućimo najbolje uslove za pripreme i sigurni smo da će naši učenici dostojno reprezentovati svoju zemlju - izjavio je mr Srđan Ognjanović, direktor Matematičke gimnazije.

Karte za naše talente obezbedili su dnevni list "Politika" i kompanija "Jaffa Crvenka".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.