NavMenu

"Idea" otvorila prodavnicu u Nišu i donirala 300.000 dinara Svratištu za decu ulice

Izvor: eKapija Subota, 24.03.2012. 15:08
Komentari
Podeli

Prva "Idea Super" prodavnica u Nišu, otvorena je u subotu, 24. marta, u Bulevaru Medijana broj 15. Ovo je 40. prodavnica koju je "Idea" otvorila u Nišu. Novu prodavnicu svečano su otvorili gradonačelnik Niša Miloš Simonović i generalni direktor kompanije "Idea" Aleksandar Seratlić.

U želji da pomogne lokalnoj zajednici i odgovori njenim potrebama kompanija "Idea" je Svratištu za decu ulice u Nišu donirala 300.000 dinara i u naredna tri meseca će u skladu sa potrebama Svratišta, isporučivati prehrambene proizvode i sredstva za ličnu higijenu. Kroz Svratište dnevno prođe u proseku oko 20 dece i mladih koji žive i rade na ulici.

Prodavnica prodajne površine preko 1.600 m2, opremljena je u skladu sa najsavremenijim standardima i nudi bogat asortiman od preko 17.000 artikala.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Nacrt planskog dokumenta omogućava rušenje hotela Jugoslavija - U planu luksuzni hotel sa kazinom, kule do 155 metara i marina (FOTO)

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove grada Beograda stavio je na javni uvid Nacrt plana detaljne regulacije bloka 11 i dela bloka 10 u opštinama Zemun i Novi Beograd, koji obuhvata i hotel Jugoslavija Podsetimo, hotel Jugoslavija prodat je krajem marta jedinom zainteresovanom ponuđaču, kompaniji MV Investment doo iz Beograda, ćerki firmi Millenium team-a, u okviru imovine preduzeća Danube riverside po početnoj ceni od 3,18

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.