Izvor: eKapija | Četvrtak, 22.03.2012.| 13:56
Izdvojite članak Odštampajte vest

Banka Intesa postala član Kluba prijatelja UNICEF-a

(Foto: b)

Banka Intesa je postala član "Kluba prijatelja UNICEF-a", programa stalnih mesečnih donatora koji ima za cilj da obezbedi srećnije detinjstvo za decu Srbije i unapredi uslove za njihov rast i razvoj.

U sklopu podrške "Klubu prijatelja UNICEF-a", banka Intesa poziva svoje klijente da i sami pruže doprinos radu fonda. Klijenti banke mogu da otvore trajni nalog u bilo kojoj ekspozituri banka Intesa u zemlji putem kojeg će vršiti mesečne uplate u korist UNICEF-a i tako i sami postati članovi Kluba. Klijenti banke Intesa takođe mogu da uplate jednokratan dobrovoljni prilog za podršku programa UNICEF-a u Srbiji, a banka će sve uplate po ovom osnovu osloboditi plaćanja provizije.

- Članstvom u "Klubu prijatelja UNICEF-a" imamo priliku da zajedno sa svojim klijentima pružimo doprines poboljšanju uslova za život dece i pomognemo stvaranju jednakih šansi za rast i razvoj svakog deteta u Srbiji. Banca Intesa angažovano informiše svoje klijente o načinima na koje mogu donirati novčane priloge fondu, kao i o olakšicama koje im nudimo u realizaciji ovih filantropskih aktivnosti - izjavio je Miloš Nedeljković, direktor Sektora za platne kartice i direktne kanale banka Intesa.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.