NavMenu

Ambasadori "Hyundai" na Evropskom prvenstvu u fudbalu 2012. godine

Izvor: eKapija Utorak, 20.03.2012. 14:16
Komentari
Podeli

"Hyundai Motor Company" kao top partner predstojećeg Evropskog prvenstva u fudbalu "EURO 2012" najavio je novu inicijativu za nastupajući fudbalski spektakl - "Tim Hyundai". Ovaj tim sačinjava 5 poznatih evropskih fudbalera, vrhunskih profesionalaca, koji će biti ambasadori "Hyundai" brenda tokom Evropskog prvenstva "EURO 2012" - Iker Kasiljas (Španija), Lukas Podolski (Nemačka), Đuzepe Rosi (Italija), Karim Benzema (Francuska) i Danijel Staridž (Engleska) će biti ambasadori brenda "Hyundai" u promotivnim kampanjama tokom evropskog prvenstva u fudbalu 2012. godine.

- Petorica ambasadora će biti konkurenti na terenu tokom predstojećeg takmičenja "EURO 2012", ali su ujedinjeni po svojoj strasti za fudbalom i veliko je zadovoljstvo sakupiti ih kao "Tim Hyundai". Njihova odlučnost i talenat ih izdvajaju na terenu i svako od njih ima potencijal da bude odlučujući igrač tokom ovogodišnjeg turnira - izjavio je Allan Rushforth, viši podpredsednik "Hyundai Motor Europe".

Osim ove novosti kompanija, "Hyundai" će se pred nastupajuće evropsko prvenstvo u fudbalu uključiti i u dobrotovorne aktivnosti čiji je cilj da podrže mlade ljude da ostvare svoje ambicije i u budućnosti postanu fudbalske zvezde.

Na "Hyundai" "Facebook" stranici korišćenjem posebne aplikacije www.facebook.com/Hyundaiworldwide, fanovi mogu da "lajkuju" omiljenog igrača a za svaki "lajk" "Hyundai" će donirati 1 EUR. Kompanija "Hyundai" se nada da će na ovaj način sakupiti sumu od 250.000 EUR donacije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.09.2024.  |  Građevina

RGZ: Ministar Vesić godinama pokušava da izazove ozbiljan poremećaj u radu katastra

Republički geodetski zavod ocenio je da "ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić svojim dugogodišnjim nečinjenjem direktno krši zakon i pokušava da izazove ozbiljan poremećaj u radu Republičkog geodetskog zavoda". - Uprkos našim upozorenjima, ministar je u dva mandata ignorisao svoje zakonske obaveze i time jasno pokazao nameru da destabilizuje ovu važnu instituciju - navodi se u saopštenju RGZ. Dodaje se

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.