Izvor: eKapija | Četvrtak, 15.03.2012.| 08:50
Izdvojite članak Odštampajte vest

Laboratorijski pribor za "Prehrambeno šumarsko hemijsku školu" u Sremskoj Mitrovici

(Foto: b)

Kabinet za hemiju mitrovačke "Prehrambeno šumarske i hemijske škole", opremljen je većom količinom laboratorijskog posuđa. Reč je o svojevrsnoj donaciji JKP "Vodovod" i preduzeća "Istep" iz Beograda, u priboru koji je neophodan za izvođenje laboratorijskih vežbi u nastavi hemije.

Akcija opremanja kabineta laboratorijskim posuđem potvrđuje spremnost JKP "Vodovod" da, raznim donacijama, aktivno učestvuje u društvenom životu grada. Primer društvene odgovornosti i dobre prakse ovoga puta prihvaćen je i u privatnom preduzeću "Istep - industrijski, naučni, tehnološki i park za zaštitu životne sredine" – piše sajt Grada Sremske Mitrovice.

U "Prehrambeno šumarsku i hemijsku školu" dopremljeno je desetak kutija različitog pribora, kako bi se unapredilo izvođenje nastave i pomogao sektor obrazovanja kojem je ovakva vrsta pomoći uvek dobro došla, saopšteno je.

JKP "Vodovod", preduzeće "Istep" i "Prehrambeno šumarska i hemijska škola" smatraju da je zajedničkim delovanjem privrede, javnog sektora, obrazovnih institucija i drugih zainteresovanih strana moguće obezbediti kvalitetnije uslove u svim segmentima života i rada.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.