Izvor: eKapija | Ponedeljak, 13.02.2012.| 17:10
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Mercator-S" i NURDOR 15. februara zajednički obeležavaju Svetski dan dece obolele od raka

(Foto: b)

"Mercator-S", u saradnji sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka (NURDOR), 15. februara u 13 časova obeležiće Svetski dan dece obolele od raka, i na svoj način pružiti podršku svoj deci oboleloj od ove teške bolesti.

- U "Mercator" centrima u Novom Sadu i Nišu će 15. februara biti upriličene manifestacije podrške mališanima obolelim od raka, a slogan manifestacije je "Vaša ljubav nam znači, jer zajedno smo jači", jer je osnovna ideja i zamisao akcije poboljšanje kvaliteta života dece obolele od raka i njihovih porodica - navedeno je u sopštenju kompanije "Mercator-S".

Događaj će biti propraćen prigodnim zabavnim programom, a cilj manifestacije je širenje svesti o problematici raka kod dece, kao i o potrebi unapređenja kvaliteta njihovog lečenja i oporavka.

Tokom dana, posetioci "Mercator" objekata biće i u prilici da pomognu manifestaciju kupovinom promotivnih artikala kao sto su liciderska srca, majice, kape, platnene torbe, privezci, i tako daju svoj doprinos i pomoć deci oboleloj od ove bolesti.

Zabavni deo događaja rezervisan je za nastup učesnika finalista muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije", a nastupiće: Davor Jovanović, Igor Terzija, Nevena Đorđević, Dušan Kurtić, Filip Mitrović, Aleksandra Dabić i ostali.

- "Mercator" je zaista ponosan da na ovaj način može da pomogne svim mališanima koji boluju od raka i pruži bezrezervnu podršku u njihovom izlečenju i što uspešnijem oporavku - navodi se u saopštenju ove kompanije.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.