NavMenu

Za sreću, radost i osmeh dece - "UniCredit Leasing" pomogao tri dečje ustanove u Srbiji

Izvor: eKapija Četvrtak, 22.12.2011. 12:12
Komentari
Podeli

Kompanija "UniCredit Leasing" Srbija je u okrviru projekta "Sreća.Radost.Osmeh UniCredit Leasing" pomogla tri dečje ustanove u gradovima Srbije. U Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta u Beogradu, odeljenju oftamologije doniran je oftamološki aparat najnovije generacije, u Opštoj bolnici Čačak, na odeljenju Dečije hirurgije, renovirano je i opremljeno kupatilo, a u novosadskom Svratištu za decu su obezbeđeni poklon paketi koji sadrže odeću, obuću, higijenska sredstva, igračke i slatkiše, saopštila je ova kompanija.

- Ovogodišnja inicijativa kompanije "UniCredit Leasing" Srbija pod nazivom "Sreća.Radost.Osmeh UniCredit Leasing" potekla je od građana Srbije, u gradovima gde imamo svoje poslovnice i gde smo prepoznati kao kompanija od poverenja. Građani su nam davali predloge dečjih institucija kojima je neophodna pomoć, a kojima smo danas zvanično uručili donacije - izjavio je Joachim Ahrer, predsednik Upravnog odbora "UniCredit Leasing" Srbija.

Donacije su u gradovima zvanično primili predstavnici institucija.

- Humanitarne aktivnosti kompanije "UniCredit Leasing" Srbija nastaviće se i u budućnosti, kako bi omogućili radost, sreću i osmeh i onima kojima je to najpotrebnije - dodao je Ahrer.

- Kao društveno odgovorna kompanija, "UniCredit Leasing" je više puta učestvovala u različitim aktivnostima i donacijama, iskazujući tako svoju predanost humanitarnim aktivnostima kao što su uređenje dečijeg igrališta, donacija namenjena Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju "Sremčica" - navedeno je u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.