Izvor: eKapija | Sreda, 23.11.2011.| 11:38
Izdvojite članak Odštampajte vest

"GP Auto Shop" donirao dečija sedišta za sanitetska vozila beogradskih domova zdravlja

(Foto: b)

Kompanija "GP Auto Shop" odlučila je da pokrene akciju doniranja sedišta sanitetskim vozilima domovima zdravlja.

Ova firma odlučila se na donaciju nakon napisa u medijima o saobraćajnim nesrećama u kojima su učestvovala vozila Hitne pomoći, i o povredama koje su tom prilikom zadobili naši najmlađi sugrađani zbog nepostojanja zakonom propisanih sedišta za smeštaj beba i male dece u vozilima, saopštili su iz "GP Auto Shop".

Sedišta su donirana domovima zdravlja na teritoriji grada Beograda, specifično opštinama na periferiji, čija vozila i prelaze najveći broj kilometara u hitnim slučajevima.

Donacija je realizovana uz pomoć Komiteta za bezbednost saobraćaja i u svojoj prvoj fazi podrazumeva donaciju 14 visokokvalitetnih sedišta marke "Concord" koja će biti montirana u vozilima hitne pomoći.

"Concord" je među najpoznatijim i najsigurnijim brendovima u sferi proizvodnje dečjih sedišta, što potvrđuju brojni sertifikati i uspešno položeni testovi, ali i činjenica da se najveći broj poznatih ličnosti za svoju decu najčešće odlučuje za kupovinu upravo ove robne marke. Ideja akcije je da se u narednim fazama obezbede i sedišta za decu domovima zdravlja na teritoriji čitave Srbije, zbog čega će "GP Auto Shop" sa svojim partnerima pokrenuti širu akciju nabavke i donacije ovih sedišta, i u skladu sa tim poziva sve društveno odgovorne kompanije ali i pojedince da učestvuju i na taj način obezbede sigurniji prevoz najmlađima, u trenucima kada im je hitna medicinska pomoć najpotrebnija.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.