Izvor: eKapija | Utorak, 15.11.2011.| 13:42
Izdvojite članak Odštampajte vest

Opportunity banka donirala miliona dinara gornjomilanovačkom selu Pranjani

(Foto: b)

Opportunity banka je u okviru tradicionalnog događaja Dan brige o lokalnoj zajednici donacijom od pola miliona dinara podržala razvoj sela Pranjani u gornjomilanovačkoj opštini. Donirana novčana sredstva omogućiće bolje uslove za rad pranjanskoj osnovnoj školi, pomak u izgradnji crkve i šansu za bolji život jednom hrabrom dečaku.

Kako bi imala pravi uvid u aktuelne potrebe sela, Opportunity Banka je sprovela anketu među svojim klijentima, a donacije su upravo njihov izbor.

- Donacijama smo obuhvatili one kojima je pomoć najpotrebnija, ulažući u obrazovanje, negujući tradiciju i pružajući šansu za bolji i lepši život i to na način koji je u izboru donacija bio vođen anketiranjem potreba stanovnika Pranjana - izjavila je Marijana Novaković, članica izvršnog odbora Opportunity Banke.

Opportunity Banka donirala je novu opremu Osnovnoj školi "Ivo Andrić", obezbedila sredstva za nastavak oslikavanja pranjanske crkve, kako bi omogućila blagovremeni završetak unutrašnjih radova i deo novca izdvojila za operaciju Ćosović Srećka, hrabrog pranjanskog dečaka.

Ukupna vrednost donacija u Pranjanima iznosi 500.000 dinara i tek je deo sredstava koje je Opportunity Banka opredelila za donacije u narednom periodu u kojem ulazi u desetu godinu svog polovanja u Srbiji.

Dan brige o lokalnoj zajednici je događaj koji članice Opportunity International mreže širom sveta obeležavaju svake godine ukazujući na taj način poštovanje i zahvalnost prema sredini u kojoj posluju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.