Izvor: eKapija | Petak, 11.11.2011.| 14:39
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kompanija "Imlek" pomaže kosovskim porodicama

Tadijana Tomić sa donacijom kompanije
Tadijana Tomić sa donacijom kompanije "Imlek" (Foto: b)

Predstavnici kompanije "Imlek" su zajedno sa ekipom "Radio TV Beograd" posetili porodicu Đorđević na Kosovu i Metohiji, jednu od malobrojnih srpskih porodica koje žive u tom gradu i jedinu porodicu sa srpskim detetom.

Porodici Đorđević je Nevena Veselinović, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Imlek, uručila mnoštvo poklona, igračaka, "Imlekovih" i "Bambi" proizvoda kao i vodu i sokove kompanije "Knjaz Miloš". Osim toga "Imlek" je izdvojio i novčana sredstava neophodna za opstanak porodice Đorđević u Prizrenu.

Predstavnici kompanije "Imlek" posetili su i manastir Gračanica, kao i prizrensku Bogosloviju u kojoj se 11 đaka iz cele Srbije obučava za buduće sveštenike. Đake prizrenske Bogoslovije "Imlek" je takođe obradovao mnoštvom mlečnih proizvoda.

Porodici Tomić, iz Đakovice, koja sada živi u Kneževcu, kompanija "Imlek" takođe je donirala veliku količinu svojih proizvoda – mleko, jogurt i milk šejkove.

Porodica Tomić koja je izbegla iz Đakovice, živi u jako teškim uslovima. Samo majka, Tadijana radi, a dva od četiri člana porodice su teško bolesna. "Imlek" je ovu donaciju sproveo u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice Republike Srbije.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.