NavMenu

"Mozzart" donirao 5 miliona dinara

Izvor: eKapija Ponedeljak, 17.10.2011. 19:41
Komentari
Podeli

Od početka 2011. godine do danas kompanija "Mozzart" je kroz svoju humanitarnu akciju "Humanost svaki dan", donirala 5.061.327 dinara!

- Zbog teške ekonomske situacije, kompanija je ovu godinu proglasila godinom humanosti. Pored mnogobrojnih drugih humanitarnih aktivnosti, samo kroz akciju ‘’Humanost svaki dan" svakodnevno doniramo od 10 do 150 hiljada dinara. Predviđa se da će do kraja godine biti premašena cifra od 10 miliona dinara jer najveće donacije planiramo za sam kraj godine - najavio je Dejan Ćirović, izvršni direktor kompanije "Mozzart".

U najveću humanitarnu akciju kompanije se uključio veliki broj javnih ličnosti iz sveta sporta, kulture, politike, a neki od njih su: Branislav Trifunović, Kiki Lesendrić, Marko Kešelj, Saša Kovačević, Momčilo Bajagić, Lazar Ristovski, Bojana Lekić, Nebojša Glogovac, Olivera Jeftić, Nikola Žigić, Margit Savović, Vanja Bulić, Suzana Mančić, Biljana Cincarević, Lidija Vukićević, Duško Vujošević, Ivan Ivanović i mnogi drugi.

Dom za nezbrinutu decu Drinka Pavlović, Dom u Zvečanskoj, Gerontološki centar Beograd, Dečija klinika u Tiršovoj, Fond Osmeh na dar, Bolnica Sveti Sava, Specijalna bolnica za cerebralnu paralizu samo su neke od institucija koje su primile donacije, dok Big Lale i dalje, sa osvojenih 145.650 dinara, drži rekord u visini donacije.

Interesantan je podatak da je ova akcija pokazala da su žene uspešnije u pogađanju sportskih rezultata od muškaraca. Od ukupnog broja muškaraca koji su do sada učestvovali u akciji, njih 25% je pokazalo zavidno znanje i imalo sreću da pogodi rezultat. Sa druge strane, od ukupnog broja žena, čak 34% je pogodilo sportske rezultate. Takođe, najviše sredstava je prikupljeno u julu - 785.005 dinara, kada je i doniran najveći iznos od 145.650 dinara.

U ovoj akciji i dalje svakog dana po jedna javna ličnost ima mogućnost da pogađa sportske rezultate i potencijalni dobitak prosledi instituciji koju izabere. Ukoliko poznate ličnosti ne budu srećne ruke, kompanija "Mozzart" obezbeđuje minimum od 10.000 dinara koji se uplaćuje svakog dana prema izboru igrača. Do kraja ove akcije ostalo je manje od 3 meseca kada je planirana velika završnica gde će najbolji takmičari usmeriti sredstva u iznosu od čak 3 miliona dinara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.