NavMenu

"Frikom" donira više od 170.000 obroka Narodnim kuhinjama u Srbiji

Izvor: eKapija Ponedeljak, 17.10.2011. 14:30
Komentari
Podeli

Povodom 17. oktobra, Svetskog dana borbe protiv gladi kompanija "Frikom" potpisala je donatorski ugovor sa Crvenim krstom Srbije, u okviru akcije "Dinar za Narodne kuhinje". "Frikom" očekuje da će se obezbediti više od 170.000 obroka za 29.480 korisnika Narodnih kuhinja, zahvaljujući sredstvima prikupljenim kroz akciju. Na ovaj način biće zadovoljene potrebe Narodnih kuhinja za povrćem tokom skoro šest meseci.

U okviru akcije "Frikom" je plasirao na tržište 21 proizvod, a prve količine smrznutih proizvoda biće isporučene Narodnim kuhinjama već krajem ove godine.

- "Frikom" je prošle godine Narodnim kuhinjama u Srbiji, u saradnji sa Crvenim krstom isporučio 9,3 tone smrznutog povrća. Ove godine ćemo zahvaljujući akciji "Dinar za Narodne kuhinje", uz podršku potrošača, obezbediti znatno veću donaciju kako bismo doprineli borbi protiv gladi – poručio je Saša Ćirić direktor marketinga "Frikoma".

U Srbiji rade 72 Narodne kuhinje čije usluge koristi 29.480 korisnika, od kojih je 6.250 dece, odnosno 4.329 dece starosti ispod 14 godina. Najbrojniji korisnici Narodnih kuhinja su stare osobe.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.