Izvor: eKapija | Utorak, 11.10.2011.| 10:22
Izdvojite članak Odštampajte vest

Slatko veče sa "Portalibrisom" i "Galerijom čokolade Premier" - Osnivanje kluba ljubitelja čoko-poslastica 11. oktobra 2011.

Izdavačka kuća "Portalibris" i "Galerija čokolade Premier" odlučili su da osnuju "Klub Galerije čokolade", koji će okupiti prave poklonike ovih poslastica. Osnivanje kluba biće održano 11. oktobra 2011. u "Galeriji čokolade" u Bulevaru kralja Aleksandra.

Članovi tog kluba biće ličnosti iz sveta poznatih, a među njima i glumica Milica Milša, muzičar Aca Seltik, glumac Branislav Lečić, urednica i voditeljka emisije "Otkopčano" na TV Avali Adriana Čortan, glumac Ivan Bekjarev, pevačica "Zemlje gruva" Zoe Kida, voditeljka emisije "Milica na kvadrat" Marina Kotevski, Saša Plećević poznatiji kao Dr Feelgood...

Na svečanom otvaranju, ovi članovi će se obratiti prisutnima, govoriti o svojoj strasti prema čokoladi, stavu o humanitarnom delovanju, čitaće odlomke iz "Čokoholičarke" i položiti slatku zakletvu privrženosti "Klubu" čiji članovi postaju, a ubuduće će zajedno sa "Portalibrisom" i "Galerijom čokolade", čiji je osnivač "Art-ival", učestvovati u humanitarnim akcijama...

Ovo slatko veče će biti prilika za posetioce da se učlane u "Klub Galerije" čokolade , da degustiraju slatke proizvode, neki će dobiti poklone na najslađoj lutriji, a osnivači će se predstaviti, izneti svoje planove i objasniti humanitarne ciljeve kluba.

"Portalibris" i "Galerija čokolade Premier" najaviće i svoj zajednički nastup na 56. Sajmu knjiga povodom novog izdanja knjige "Čokoholičarka i drugarice".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.