NavMenu

"Delta Generali osiguranje" doniralo 300.000 dinara kraljevačkoj Medicinskoj školi oštećenoj u zemljotresu

Izvor: eKapija Četvrtak, 23.06.2011. 15:22
Komentari
Podeli

"Delta Generali" osiguranje doniralo je Medicinskoj školi iz Kraljeva 300.000 dinara za nabavku medicinske, laboratorijske i druge nastavne opreme oštećene u zemljotresu krajem 2010. godine. Direktorki Medicinske škole Smilji Stefanović donaciju je uručio Dušan Đorđević, rukovodilac Poslovne jedinice "Delta Generali" osiguranja u Kraljevu.

- Zadovoljstvo nam je što smo akcijom naših zaposlenih prikupili sredstva za Medicinsku školu u Kraljevu. Želimo da đaci Medicinske škole, budući lekari i medicinski radnici koji se školuju da bi obavljali vrlo odgovorne poslove, imaju normalne uslove za rad. Donacijom naše kompanije nastava u školi biće potpuno normalizovana- izjavio je Đorđević.

Sredstva za donaciju za Medicinsku školu prikupili su zaposleni "Delta Generali" osiguranja učešćem u dobrotvornoj akciji, koju je kompanija organizovala u okviru 24. Beogradskog maratona. Više od 60 zaposlenih učestvovalo je u Trci zadovoljstva na 5 kilometara, a njihov trud su uplatom sredstava nagradile druge kolege, čime je prikupljen novac za donaciju. U Trci zadovoljstva učestvovali su i učenici i profesori Medicinske škole iz Kraljeva i tako doprineli da akcija zaposlenih "Delta Generali" osiguranja bude atraktivnija i masovnija.

Ovo je druga godina za redom da zaposleni "Delta Generali" osiguranja na Beogradskom maratonu trče u humanitarne svrhe. U 2010. godini prikupljena su sredstva za kupovinu aparata za pomoć u lečenju dece obolele od dijabetesa na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj u Beogradu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.