NavMenu

"Veliko srce" za igralište vrtića "Leptirić" u Novoj Pazovi

Izvor: eKapija Četvrtak, 31.03.2011. 08:43
Komentari
Podeli

U Novoj Pazovi juče je svečano otvoreno igralište vrtića "Leptirić", obnovljeno sredstvima prikupljenim humanitarnom MasterCard karticom "Veliko srce" koju zajednički izdaju Eurobank EFG i Fond "Ana i Vlade Divac". Igralište vrtića "Leptirić" i sprave u njemu u potpunosti su prilagođeni deci sa invaliditetom u cilju postizanja potpune inkluzije i bezbrižnog odrastanja svih mališana.

- Humanitarna kreditna kartica kojom sa našim prijateljima iz Fonda "Ana i Vlade Divac" rekonstrušemo dečja igrališta predstavlja najefikasniji način da direktno upotrebimo naše bankarsko znanje i resurse kako bismo uradili nešto korisno za društvo i budućnost naše dece. Takođe, ova kartica predstavlja najlakši način na koji naši klijenti mogu da doprinesu lepšem odrastanju svoje dece, bez dodatnih troškova - reči su Nataše Strugarević, direktorke ljudskih resursa Eurobank EFG.

Eurobank EFG i Fond "Ana i Vlade Divac" lansirali su u februaru 2010. godine humanitarnu kreditnu karticu "Veliko srce", pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete Vlade Republike Srbije. Upotreba ove jedinstvene MasterCard kreditne kartice pruža priliku klijentima Banke da podrže obnovu dečjih igrališta u državnim obdaništima širom Srbije bez dodatnih troškova, a vrtić "Leptirić" je treće u nizu obdaništa čije je igralište renovirano iz sredstava prikupljenih iz ove kartice.

Prilikom svake transakcije kreditnom karticom "Veliko srce" (uključujući kupovinu i podizanje gotovine), Eurobanka u Fond "Ana i Vlade Divac" izdvaja 1% od vrednosti transakcije i 50% od troškova za mesečno održavanje računa, a sva prikupljena sredstva biće iskorišćena za obnovu dečjih igrališta u državnim obdaništima u Srbiji. Klijenti Eurobank EFG koji se odluče za MasterCard karticu "Veliko srce" neće snositi nikakve dodatne troškove i moći će da je koriste kao bilo koju standardnu kreditnu karticu. Što veći broj klijenata koristi MasterCard karticu "Veliko srce", biće obezbeđena veća podrška za bolje detinjstvo dece u Srbiji. Naredno igralište koje će biti obnovljeno pripada preškolskoj ustanovi "Veverica" u Pančevu i biće otvoreno u aprilu ove godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.