NavMenu

"Metro Cash & Carry", Credit Agricole i Banka hrane nastavljaju humanitarnu akciju za decu sa posebnim potrebama

Izvor: eKapija Sreda, 09.03.2011. 12:24
Komentari
Podeli

Banka Credit Agricole Srbija, veleprodajna kompanija "Metro Cash & Carry Srbija" i nevladina humanitarna organizacija Banka hrane organizovaće u subotu, 12. marta u Beogradu i Nišu drugu po redu humanitarnu akciju Magični doručak, kako bi sakupile hranu za škole za decu sa posebnim potrebama.

Tokom akcije, profesionalni kupci kompanije "Metro Cash & Carry Srbija" biće u prilici da kupovinom posebno formiranih paketa proizvoda u "Metro" distributivnim centrima u Zemunu i Krnjači u Beogradu, kao i "Metro" veleprodajnom objektu u Nišu, doniraju hranu za preko 2.900 đaka koji pohađaju škole za decu sa posebnim potrebama u Beogradu, Nišu, Pirotu i Leskovcu.

Banka Credit Agricole Srbija i "Metro Cash & Carry Srbija" doniraće zajedno još 6.000 EUR u namirnicama, a Banka hrane će prikupljenu hranu distribuirati školama. Zaposleni u obe kompanije volontiraće u akciji, a biće u prilici i da uplate novčana sredstva na račun koji je Banka Credit Agricole Srbija otvorila u ove svrhe, a koja će biti usmerena na kupovinu dodatne hrane. Prehrambene kompanije "Nectar", "Foodland", "Kraš", "Banini", "Perutnina Ptuj", "Neoplanta", "Wunder" i "Interkomerc", biće prijatelji projekta i donirati svoje artikle za ove škole.

Prvi Magični doručak održan je u septembru 2010. godine, kada je prikupljeno oko 2,5 tona hrane za škole za decu sa posebnim potrebama u Beogradu.

Akcija će biti održana pod pokroviteljstvom Sekretarijata za socijalnu zaštitu Gradske uprave grada Beograda, uz medijsko sponzorstvo RTV B92, dnevnih novina "Politika", "Press" i "Pregled", TV 5 iz Niša i dnevnih novina Narodne novine iz Niša.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.