Izvor: eKapija | Ponedeljak, 20.12.2010.| 14:09
Izdvojite članak Odštampajte vest

Nagrada osnovcima sa Kosova i Metohije - "MK Mountain Resort" obezbedio skijanje i poklone za 30 najboljih učenika

(Foto: b)

Kao nagradu za odličan uspeh i primerno vladanje, "MK Mountain Resort" omogućio je besplatno zimovanje za 30 najboljih učenika osnovnih škola sa Kosova i Metohije u hotelu "Angella" na Kopaoniku.

Radi unapređenja obrazovanja i vaspitanja učenika sa Kosova, "MK Group" pripremila je sedmodnevni sportsko-rekreativni i edukativni program, koji će se sprovesti uz podršku studenata psihologije Novosadskog univerziteta. Naboljim đacima direktor "MK Mountain Resort"-a Nikola Avram, uručiće i novogodišnje poklone.

- Naša ideja je da akcija postane tradicionalna, da svake godine jedan broj mališana besplatno zimuje na Kopaoniku. Ovo je samo početak konstruktivne saradnje između "MK Group" i osnovnih škola na Kosovu i Metohiji - kaže Nikola Avram direktor "MK Mountain Resort" na Kopaoniku.

Na godišnjem nivou, "MK Group" izdvaja više od 500.000 EUR za različite vrste donatorskih i sponzorskih aktivnosti, a finansijska pomoć Grupe najviše je usmerena na obrazovanje i zdravstvo. Na listi prioriteta su osnovne i srednje škole u Srbiji, brojna studentska udruženja i humanitarne organizacije, bolnice i domovi zdravlja, kao i domovi za decu i omladinu ometenu u razvoju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.