NavMenu

Milion dinara za Dečije prihvatilište u Beogradu - Održana humanitarna akcija "Uniqatna čarolija"

Izvor: eKapija Četvrtak, 09.12.2010. 15:04
Komentari
Podeli

Kompanija "Uniqa osiguranje" je na humanitarnoj akciji "Uniqatna čarolija" sakupila milion dinara za Prihvatilište za decu i omladinu. Osnovci iz beogradskih škola i deca iz prihvatilišta oslikala su novogodišnje kugle, a prodajana izložba na kojoj su zaposleni u kompaniji "Uniqa osiguranje", partnerske kompanije, kao i poznate ličnosti otkupljivale ukrase za jelku održana je juče u galeriji "O3one".

Sav novac koji je prikupljen na ovogodišnjoj "Uniqatnoj čaroliji" biće doniran Dečijem prihvatilištu u Beogradu. Žiri koji su činile poznate ličnosti – Bajaga, Tijana Dapčević, Ana Bebić, Nataša Vukoje, Aleksandra Perović, Kristina Kovač i Danica Maksimović, kao i predstavnici kompanije "Uniqa osiguranje" odabrali su najlepši novogodišnji ukras i kreatoru ovog dečijeg remek dela dodelili nagradu od 10.000 dinara. Osim kompanija, donaciju je priložila i Ana Bebić, koja se zajedno sa ostalim poznatim ličnostima družila sa decom iz Prihvatilišta.

Osim zaposlenih u kompaniji "Uniqa osiguranje", ukrase su otkupljivali i predstavnici kompanija: Raiffeisen banka, Raiffeisen leasing, hotel "Hyatt Regency", fabrika čokolade "Kings of chocolate", JP "Infostan", Direktorat civilnog vazduhoplovstva, "Henkel", "Fenix farm", SO Novi Beograd i mnogi drugi.

- Veliko mi je zadovoljstvo što smo i ove godine uspešno ponovili humanitarnu akciju "Uniqatna čarolija" i sakupili čak million dinara. Cilj ovogodišnje akcije je bio da se skupi novac kako bi se pomoglo Dečijem prihvatilištu iz Beograda, kome je proširenje prostora neophodno kako bi se deci, koja tamo žive poboljšali uslovi za život. Drago mi je što smo na najbolji način iskoristili radove talentovane dece iz beogradskih osnovnih škola, i aktivirali ih da trudom i talentom pomognu svojim vršnjacima. Takođe bih hteo da ovim putem javno pozovem sve kompanije da slede naš primer i pomognu Dečijem prihvatilištu – rekao je Zoran Višnjić, predsednik upravnog odbora kompanije "Uniqa osiguranje".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia leti direktno od Beograda do Mostara

Air Serbia (Er Srbija) je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje. Let traje oko 50 minuta, navedeno je u saopštenju. - Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.