NavMenu

"Univerexport" daruje mališanima 15.000 novogodišnjih paketića

Izvor: eKapija Sreda, 01.12.2010. 12:17
Komentari
Podeli

Kompanija "Univerexport", jedan od vodećih domaćih trgovinskih lanaca, odlučila je da dvadesetu godinu poslovanja, koja će biti zabeležene kao više nego uspešna poslovna godina, obeleži i posebnom posvećenošću društvenoj zajednici.

U saradnji sa "Radosnim detinjstvom", koje posluje sa 67 vrtića na teritoriji opštine Novi Sad, dogovorena je velika donacija, u vidu novogodišnjih paketića za sve mališane, odnosno za 15.116 dece.

Paketići do mališana stižu od 15. do 25. decembra.

Novogodišnji paketići će pored novosadskih vrtića stići i u vrtiće "Radosnog detinjstva" u Kovilju, Kaću, Budisavi, Petrovaradinu, Sremskim Karlovcima, Sremskoj Kamenici, Rumenci, Futogu, Veterniku, Begeču, kao i svim ostalim mestima u okviru kojih posluju vrtići Radosnog detinjstva opštine Novi Sad.

Ovo je jedna od najvećih donacija u istoriji "Radosnog detinjstva", a i jedan od najvećih humanitarnih projekata kompanije "Univerexport".

Činjenica da "Univerexport" posluje na više od 11 lokacija i da kroz 31 maloprodajni objekat zapošljava više od 1.200 ljudi, većinom lokalnog stanovništva, predstavlja osnov za pokretačku ideju i posebno angažovanje kompanije na polju socijalne brige, zaštite životne sredine i stalne posvećenosti korporativnoj i društvenoj odgovornosti.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Dosad najveće istraživanje AI: Tri posla koja sigurno gube bitku sa veštačkom inteligencijom

Jedna od aktuelnijih i traženijih tema poslednjih godinu dana je veštačka inteligencija i njen uticaj na tržište rada. Mnogo je objavljenih analiza o tome ko je na prvoj liniji stradanja i koga će AI zameniti, koja će se nova zanimanja izroditi, koliko će ljudi izgubiti svoju profesiju i svoj posao. Svima je već jasno da je u toku eksplozija alata za generativnu veštačku inteligenciju. Komentara je nebrojeno – od procena ’Ne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.