Izvor: eKapija | Petak, 26.11.2010.| 11:57

"Maniera" na humanitarnoj aukciji u Londonu - Pomoć deci u Tiršovoj

U cilju prikupljanja sredstava za Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj ulici u Beogradu, kompanija "Tigar" podržala je događaj koji je u 20. novembra u londonskom hotelu Kleridžis priredila humanitarna organizacija Lajflajn iz Velike Britanije, pod pokroviteljstvom prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića i princeze Katarine.

Pored princa Petra, princa Filipa i princa Aleksandra, članova organizacionog komiteta, zvanica iz sveta biznisa, humanitarnoj večeri prisustvovalo je i više od 200 mladih ljudi iz Londona, Grčke i Sjedinjenih Američkih Država koji su ispoljili svoju humanost učestvovanjem u humanitarnoj aukciji i tomboli.

"Maniera" je predstavila 18 modela iz svoje kolekcije za jesen-zimu 2010/2011, a na humanitarnoj tomboli, među ekskluzivnim eksponatima je bio model "Maniera" – "Royal Stewart Red", kao i čizme "Pink Ribon", koje su dizajnirane u skladu sa kampanjom za borbu protiv raka dojke. Sav prihod od prodaje kolekcije "Maniera" je poklonjen Lajflajn fondaciji iz Velike Britanije, koja je prikupljena sredstva namenila rekonstrukciji Odeljenja za kardio-hirurgiju Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj ulici. Uz svaki kupljeni model "Maniera" kolekcije poklonjen je i par čizmica "Pink Ribon".

Kompanija "Tigar" je prošle godine sa NJKV organizovala humanitarnu modnu reviju "Umeće trajanja", na kojoj su promovisani i specijalno dizajnirani modeli u okviru kolekcije Maniera, sa simbolikom kampanje za borbu protiv raka dojke. Sav prihod od kupovine ovih modela namenjen je fondaciji NJKV u cilju prevencije ove opake bolesti.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.