Izvor: eKapija | Utorak, 19.10.2010.| 15:21
Izdvojite članak Odštampajte vest

Tone hrane za pomoć gladnima - Poslovni sistem "Invej" donirao narodnu kuhinju u Zaječaru

Poslovni sistem "Invej" donirao je narodnoj kuhinji u Zaječaru tonu "Vitalovog" ulja, pet tona "Ratarovog" brašna, pola tona štrudlica "Medela" i druge robe iz "Albusa", pre svega sredstva za higijenu, šampone, sapune, prašak...

- Zaječaru smo već pomagali kad su ih pogodile poplave i kad su građani evakuisani iz oko 150 kuća – rekao je Stanko Tomović, predsednik Upravnog odbora "Inveja".

- U pitanju je bila pomoć u ukupnoj vrednosti od milion dinara. Na žiro račun namenjen za pomoć ugroženim porodicama posle poplava, je uplaćeno 500.000 dinara. Iz fabrike, članice "Inveja", "Milan Blagojević" iz Smedereva biti isporučeni šporeti "smederevci" u vrednosti od 200.000 dinara, a iz novosadskog "Albusa" sredstva za higijenu i kućnu hemiju, kao i razni proizvodi poput sapuna "Every day", šampona, deterdženata "Axal", "Taš", i drugo u vrednosti od 300.000 dinara.

I ovog puta poslovnom sistemu "Invej", prema rečima Tomovića, obratili su se iz Crvenog krsta u Zaječaru, sa molbom da je pomoć potrebna, jer ima mnogo siromašnih građana.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.