Izvor: eKapija | Sreda, 06.10.2010.| 13:24
Izdvojite članak Odštampajte vest

"D.R.Gilbert" donirao novac sakupljen na promociji knjige "Prodajni ring" mališanima "Sigurne kuće"

Dragiša Ristovski

Nedavno održana promocija knjige "Prodajni ring" D.R. Gilberta, u izdanju "Čarobne knjige", uspešno je ostvarila svoj humanitarni cilj.

Brojni gosti, uglavnom poslovni ljudi i partneri autora su kupovinom jedne od pet knjiga "D.R.Gilberta" dali svoj doprinos deci iz "Sigurne kuće" u Beogradu. Sakupljeno je 108.000 dinara za te mališane.

Atmosferi i pozitivnom raspoloženju prisutnih je doprinela muzika kubanskog benda "Ginko". Gostima se obratio vlasnik "Čarobne knjige" Borislav Pantić, koji je istakao da su knjige "D.R.Gilberta" najprodavanije od svih domaćih autora.

Potpredsednik Privredne komore Beograd Dragan Trivan je prisutnima rekao da su seminari prodaje "D.R. Gilberta" održani u saradnji sa PKB bili najposećeniji. S tim u vezi "D.R.Gilbert centar" je dobio specijalnu nagradu za uspešno poslovanje i saradnju.

Kao i obično, Dragiša Ristovski, vlasnik "D.R.Gilbert centra" je na sebi svojstven način iskazao impresije i pozdravio goste, dok se Vesna Stanojević, koordinatorka "Sigurne kuće", zahvalila Centru koji po treći put pokazao humanost na delu verujući da će ovakvi događaji i druge podsticati na slične akcije.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.