NavMenu

"Siguran svet" za najmlađe - "Basler osiguranje" nagradilo najlepše dečje crteže

Izvor: eKapija Ponedeljak, 27.09.2010. 15:48
Komentari
Podeli

Crteži Bogdana Stefanovića i Jelene Pecić, učenika petog razreda Osnovne škole "Jovan Miodragović" i četvorogodišnje Tare Arsić proglašeni su za najbolje na nagradnom takmičenju u crtanju kredom u organizaciji "Basler osiguranja", koje je održano u okviru prvog Komšijskog festivala "Crveni krst".

Najlepši crtež nagrađen je polisom životnog osiguranja, a kao društveno odgovorna kompanija, "Basler" je ovom manifestacijom pokazao da brine o najmlađima i da želi da podigne svest u javnosti o značaju stvaranja sigurnijeg okruženja za decu, navodi se u saopštenju te osiguravajuće kuće.

- Namera nam je bila da na zabavan način i kroz igru podstaknemo decu, ali i njihove roditelje i nastavnike, da se odgovornije ponašaju ali i da naglasimo da je važno da se svi više uključimo u stvaranju sigurnije budućnosti za generacije koje tek stasavaju – izjavio je dr Vladimir Medan, predsednik Upravnog odbora "Basler osiguranja".

Inače, "Basler osiguranje", od svog dolaska u Srbiju 2007. godine, beleži konstantan rast poslovanja. Prema izveštaju Narodne banke Srbije, u prvom kvartalu 2010. godine "Basler" je udvostručio ukupnu premiju životnih osiguranja u odnosu na isti period prošle godine. Kompanija je zabeležila rast premije neživotnih osiguranja od čak 52%.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia leti direktno od Beograda do Mostara

Air Serbia (Er Srbija) je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje. Let traje oko 50 minuta, navedeno je u saopštenju. - Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.