Izvor: eKapija | Ponedeljak, 13.09.2010.| 12:12
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Berlitz" i Komora italijansko-srpskih privrednika podržali akciju "Pobedi za decu Prihvatlišta"

Škola stranih jezika "Berlitz" organizuje dobrotvornu zabavu 16. septembra 2010. godine u 18 sati u svom centru u Novom Beogradu u Vladimira Popovića 44, tokom koje će se prikupljati novčana sredstva za akciju pod nazivom "Pobedi za decu Prihvatlišta".

U saradnji sa slikarom Nebojšom Aleksićem koji živi i radi u Firenci, Đurđicom Jojić, vlasnicom "Mačkovog podruma" i dobitnicom nagrade za najbolje mlado vino "Portugizer" kao i Federikom Bavastrom, predstavnikom kompanije "United Balkan Trade" koja se bavi proizvodnjom rakije "Stara rakija", tokom dobrotvorne zabave, svi posetioci moći će da otkupe slike, vino i rakiju po veoma povoljnim cenama.

"Berlitz" akciju prikupljanja novčanih sredstava za decu Prihvatlišta, podržala je i Komora italijansko-srpskih privrednika čiji će predstavnici biti dragi gosti tokom dobrotvorne zabave.

Cilj projekta "Pobedi za decu Prihvatlišta" je da se obezbede bolji uslova života za štićenike Prihvatlišta, time što će se mališani preseliti u prostorije većeg kapaciteta koje će obezbediti dovoljno mesta za sve mališane Srbije kojima je ovakva vrsta pomoći neophodna.

Prihvatilište zbrinjava decu i mlade iz cele Srbije, a od osnivanja 1958 do danas, kroz ustanovu je prošlo više od 60.000 dece (www.prihvatiliste.rs)

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.