Izvor: eKapija | Petak, 21.05.2010.| 15:15
Izdvojite članak Odštampajte vest

Dečji crteži na "Doncafe" šoljicama

(Foto: b)

Mališani iz doma "Drinka Pavlović", za decu bez roditeljskog staranja, učestvovali su u likovnim radionicama na kojima su crtali svoje omiljene motive i prizore iz svakodnevnog života. Mališane je kroz radionice vodila, i sa njima se družila, akademska slikarka Mirjana Pešev-Senica, a najzanimljiviji crteži naći će se na posebnoj seriji Doncafe šoljica, koje će biti prodavane na humanitarnoj aukciji. Sav prihod od prodaje 2.000 šoljica oslikanih dečjim crtežima biće namenjen domu "Drinka Pavlović".

- "Strauss Adriatic" verni je prijatelj doma "Drinka Pavlović" poslednjih nekoliko godina i drago nam je što smo deci omogućili da uživaju u ovim, za njih nesvakidašnjim aktivnostima. Kao kompaniji koja brine o socijalno ugroženim grupama, važan nam je svaki njihov osmeh jer nam govori da smo ulepšali dan onima kojima je pomoć zaista potrebna - izjavila je Olivera Jokić, menadžer za odnose s javnošću kompanije "Strauss Adriatic".

Kompanija je prošle godine, u zajednčkoj akciji renoviranja Doma učestovala sa 25.000 evra, a sredstva od donacije iskorišćena su za krečenje enterijera i zamenu električnih instalacija u celom objektu. Osim toga, "Strauss Adriatic" je za decu obezbedio i dva kućna bioskopa, muzičke mini linije, kompjutere i klima uređaje.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.