NavMenu

VODAVODA donirala gotovo 10 miliona dinara za borbu protiv koronavirusa u Srbiji

Izvor: eKapija Ponedeljak, 28.12.2020. 11:10
Komentari
Podeli
Od početka pandemije kovid-19 do danas, VODAVODA je donirala novčana sredstva i robu u iznosu od gotovo 10 miliona dinara, kako bi podržala zdravstvene institucije i organizacije širom Srbije u borbi protivkoronavirusa.

Deo robe i sredstava preusmeren je zdravstvenim institucijama širom zemlje, a prevashodno kovid bolnicama i privremenim smeštajima za obolele od ovog virusa - Beogradskom sajmu, kovid bolnici u beogradskom naselju Batajnica, Štark areni, Kliničko bolničkim centrima Srbije, Dragiša Mišović, Bežanijska kosa i Niš, zatim Onkološkoj klinici u Beogradu, Zemunskoj bolnici, kao i kovid centrima i bolnicama u Mladenovcu, Nišu i Kruševcu.

- Pandemija koronavirusa je zdravstvena, ali i socijalna i ekonomska kriza bez presedana. Svedoci smo razornih posledica koje ostavlja na ekonomije i zdravstvene sisteme širom sveta, a naša zemlja nažalost nije izuzetak. Sa prisutnošću na gotovo 20 svetskih tržišta VODAVODA je brend internacionalne snage, ali domaćeg porekla. Mi znamo da svoj uspeh dugujemo najpre zajednici u kojoj poslujemo i zato od početka pandemije do danas neprekidno izdvajamo robu i novčana sredstva sa ciljem da je podržimo u borbi protiv kovida-19 i posledica ovog virusa - ističe u saopštenju Vojin Đorđević, osnivač i kreator brendova VODAVODA i Gorki list.

Osim zdravstvenim institucijama VODAVODA je podršku pružila i različitim neprofitnim i nevladinim organizacijama i njihovim ljudima na terenu.

- Posledice ove, ali i svake druge krize najteže pogađaju izopštene kategorije stanovništva koje se inače nalaze na margini našeg društva. VODAVODA se od osnivanja do danas zalaže za inkluziju i nastoji da da svoj doprinos u građenju društva jednakih prilika za sve. Zbog toga je za nas bilo veoma važno da podržimo i one organizacije koje mogu da dosegnu do naših najugroženijih sugrađana i pruže im neophodnu pomoć - navodi Đorđević.

On je dodao da moto i krovni slogan Lepota u harmoniji sa prirodom, sve zaposlene u VODAVODI poput putokaza usmerava da pored neospornog kvaliteta isporučuju i lepotu – da je kreiraju, otkrivajui ističu u svemu što rade.

- Mi ismo oduvek pronalazili lepotu u davanju, a tokom aktuelne pandemije pronašli smo je i u solidarnosti, humanosti i zajedništvu. Zbog toga ćemo nastaviti da podržavamo zajednicu i društveno odgovorno poslujemo, jer to jeste jedan od naših strateških ciljeva - zaključuje Đorđević.
Firme:
VODAVODA VODAVODA
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.