Izvor: Promo | Četvrtak, 26.11.2020.| 15:40
Izdvojite članak Odštampajte vest

Crni petak dobija novo značenje - dm umesto ponude popusta, donira 5% prometa tog dana narodnim kuhinjama Crvenog krsta Srbije

(Foto: PROMO)
U periodu kada su svi na tržištu usmereni na potrošnju i vrtoglave popuste, kompanija dm drogerie markt odlučila je da i ove godine takozvanom Crnom petku da novo značenje tako što će 5% celokupnog prometa ostvarenog tog dana donirati narodnim kuhinjama Crvenog krsta Srbije.

Pod sloganom "Giving is the new black", drogerijski lanac ovu inicijativu sprovodi globalno. Ove godine se akcija sprovodi i sa ciljem da podseti na to da solidarnost nikada nije bila potrebnija i da je pravi trenutak da se u izazovnoj 2020. godini okrenemo onome što je zaista važno.

Tako će dm Srbija 5% d prometa ostvarenog u petak 27. novembra 2020. godine nameniti ovom humanom cilju, bilo da je kupovina obavljena u drogeriji ili putem Glovo aplikacije, budući da kupci daju svoj doprinos akciji i kada poručuju "onlajn#.

Kompanija dm pokrenula je sličnu inicijativu pre godinu dana, kada je na Crni petak 2019. prikupila tri miliona dinara za opremanje Univerzitetske dečje klinike Tiršova, dok je u ovoj godini realizovala niz društveno-odgovornih projekata koji imaju za cilj poboljšanje kvaliteta života različitih društvenih grupa.

Kontinuirano nižući humane inicijative i vođena uvek načelom "Čovek u centru poslovanja", kompanija dm će, i u godini pred nama, nastaviti da sprovodi projekte koji će našu zajednicu učiniti boljim mestom za život svih nas.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.