NavMenu

Kartica "MasterCard" koja prikuplja novac za rekonstrukciju igrališta u državnim obdaništima

Izvor: eKapija Sreda, 03.02.2010. 15:15
Komentari
Podeli

Eurobank EFG i Fond Ana i Vlade Divac predstavili su danas (3. februar 2010. godine) novu donatorsku kreditnu karticu "Veliko srce", pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete Vlade Republike Srbije.

Upotreba ove jedinstvene "MasterCard" kreditne kartice, koju izdaje Eurobank EFG u saradnji sa Fondom Ana i Vlade Divac, pruža mogućnost klijentima banke da podrže obnovu dečjih igrališta u državnim obdaništima širom Srbije - bez ikakvih dodatnih troškova. Ona treba da doprinese boljem kvalitetu života velikog broja dece, kakav oni zaslužuju, ali često nemaju mogućnost.

Prilikom svake transakcije kreditnom karticom "Veliko srce" (uključujući kupovinu i podizanje gotovine sa bankomata), banka u Fond izdvaja 1% od vrednosti transakcije i 50% od troškova za mesečno održavanje računa. Prikupljena sredstva biće iskorišćena za obnovu dečijih igrališta u državnim obdaništima u Srbiji.

Klijenti Eurobank EFG koji se odluče za novu "MasterCard" karticu "Veliko srce" neće snositi nikakve dodatne troškove i moći će da je koriste kao bilo koju standardnu kreditnu karticu. Što veći broj klijenata koristi "MasterCard" karticu "Veliko srce", biće obezbeđena veća podrška za lepše detinjstvo. Iznos koji Eurobank EFG prikupi na ovaj način, redovno će se prebacivati u Fond Ana i Vlade Divac (HOD), a klijenti će se periodično obaveštavati o tome kako se ova sredstva koriste.

Izbor obdaništa kojima će sredstva biti dodeljena vršiće posebna selekciona komisija u kojoj će biti predstavnici Ministarstva prosvete, Fonda Ana i Vlade Divac i Eurobank EFG. Pogodni kandidati su sva državna obdaništa širom Srbije koja u svom sastavu imaju dečja igrališta. Igrališta koja se obnove na ovaj način imaju za cilj da omoguće pravilan razvoj dece kroz organizaciju sportskih takmičenja, kao i socijalnu inkluziju dece sa invaliditetom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.