Izvor: eKapija | Ponedeljak, 25.01.2010.| 11:37
Izdvojite članak Odštampajte vest

Deda Mraz i Polarna družina prikupili blizu 1.300 paketića na "Coca-Cola" prazničnom karavanu

(Foto: b)

Blizu 1.300 mališana koji leže u bolnicama, štićenika centara za nezbrinutu decu i članova društva sa posebnim potrebama, osetili su pravu novogodišnju radost zahvaljujući "Coca-Cola" prazničnom karavanu pod nazivom "Čaroliju započinješ ti!". Građani širom Srbije su prikupili poklone za decu kojima je pažnja neophodna i još jednom pokazali da i u teškim vremenima ima mesta za dobru volju, saopšteno je iz kompanije "Coca-Cola".

Akciju je pored brojnih građana podržao i Grad Beograd i donirao 50 paketića za decu u Društvu za mentalno nedovoljno razvijene osobe u Novom Beogradu, dečjoj bolnici Milan Zotović, Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine RJ "Drinka Pavlović", Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine RJ Dom "Moša Pijade", Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine RJ "Jovan Jovanović Zmaj" i dečjoj bolnici "Dr Olga Dedijer".

Karavan je krenuo na put 5. decembra iz Beograda i do 29. decembra posetio još 16 gradova u Srbiji i Podgoricu u Crnoj Gori, a poklone su dobile deca u čak 31 ustanovi širom Srbije i u Podgorici. Takođe, karavan je posetio i Ulicu otvorenog srca, 1. januara 2010. godine, a Polarna družina i Deda Mraz dali su doprinos deci bez roditeljskog staranja i deci sa posebnim potrebama u kampu u selu Miloševac, nadomak Velike Plane.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.