Izvor: bankar.me | Četvrtak, 21.05.2020.| 12:06
Izdvojite članak Odštampajte vest

Više od 150 noćenja za medicinske radnike u Srbiji i Crnoj Gori - Karisma pokrenula globalnu kampanju "Odmor za heroje"

Ilustracija (Foto: Unsplash/Ashkan Forouzani)
Kako bi zahvalila svima onima, koji su bili u prvim redovima u borbi sa virusom Covid-19, međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts, pokrenula je na globalnom nivou kampanju "Odmor za heroje", u okviru koje će za Srbiju i Crnu Goru biti obezbeđeno više od 150 noćenja za heroje i njihove najmilije.

U Sjedinjenim Američkim Državama lice kampanje je pevač i kantautor Džimi Bafet, koji je u jutarnjem programu CBS show-a najavio kampanju i dodelio odmore zdravstvenim radnicima. U kampanju se uključila i Vupi Goldberg, te su zajedno usrećili zdravstvene radnike iz Linkoln bolnice u Bronksu boravkom u Margaritaville Island Reserve Riviera Cancún by Karisma rizortu u meksiku.

Za Srbiju i Crnu Goru, zaštitno lice je glumac Andrija Milošević. Heroji mogu biti nominovani putem samoapliciranja ili nominacijom od strane NN lica preko sajta: https://www.karismaadriatic.com/odmor-za-nase-heroje/

U kampanju se mogu uključiti privrednici, ljudi dobre volje, koji će svojom donacijom povećati broj odmora za zdravstvene radnike u Karisminim hotelima i doprineti solidarnosti, koja nam je u ovim teškim vremenima potrebna.

- Karisma posluje na crnogorskom primorju već treću godinu, i za to vreme renovirana su i otvorena dva hotela, The Long Beach Montenegro i Holiday Village Montenegro, u najjužnijem gradu u Crnoj Gori. Otvaranjem ovih hotela revitalizovana je i upotpunjena turistička ponuda opštine Ulcinj - kazali su iz grupacije.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.