Izvor: eKapija | Petak, 22.01.2010.| 14:53
Izdvojite članak Odštampajte vest

Pilerovima 100.000 EUR - Erste banka uručila nagradu pobednicima serijala "Ja imam talenat"

(Foto: b)

Pobednicima TV šou programa "Ja imam talenat", koji je u Srbiji premijerno prikazan krajem 2009. godine, Erste bank a Novi Sad uručila je 21. januara novčanu nagradu u iznosu od 100.000 EUR, saopštila je ta banka.

- Vođena iskrenom željom da podrži talentovane ljude u Srbiji i pomogne njihovu afirmaciju, Erste banka je sa velikim zadovoljstvom prihvatila ulogu sponzora glavne novčane nagrade - istakla je Manuela Stamatović, direktorka sektora marketinga Erste banke.

- Bili smo u prilici da upoznamo veliki broj talentovanih takmičara, a glasovima publike i žirija Sandra, Darko i Danijel su proglašeni najboljima među njima. Ovaj serijal, popularan širom sveta, još jednom je pokazao da je za pobedu, osim talenta, potreban naporan rad i stalno usavršavanje. Od sveg srca čestitam pobednicima, u nadi da će ovo iskustvo biti pravi podstrek za njihov dalji razvoj - rekla je Manuela Stamatović, predajući nagradu mladim muzičarima.

Talentovani muzički trio je pobedio u konkurenciji više od 7.000 prijavljenih takmičara. Na pitanje kako će iskoristiti novac, Pilerovi odgovaraju "Zahvaljujući ovoj nagradi, konačno ćemo biti u prilici da sebi i svojoj porodici obezbedimo krov nad glavom a deo ćemo upotrebiti za dalje školovanje, sa željom da dodatno razvijamo svoj talenat. Dok ne odlučimo gde ćemo nastaviti usavršavanje, deo namenjen za školovanje ćemo staviti na oročenu štednju u Erste banci".

Sandra (1997), Darko (1995) i Danijel (1993) Piler rođeni su Beču i muzikom se bave još od malih nogu. Osim Osnovne škole "Starina Novak", pohađaju i muzičku školu "Vojislav Vučković" u Beogradu. Do nedavno su Beograđani imali priliku da uživaju u muziciranju ove talentovane i vredne dece upravo u Knez Mihailovoj ulici, nedaleko od filijale Erste banke gde im je uručena vredna nagrada.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.