Izvor: eKapija | Petak, 15.05.2020.| 16:06
Izdvojite članak Odštampajte vest

Dezinfekcioni tunel za Dom zdravlja u Gornjem Milanovcu od Metalca i Metalac-Proletera

Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Gerd Altmann/)
Kompanija Metalac i lokalni trgovinski lanac Metalac Proleter donirali su Domu zdravlja u Gornjem Milanovcu dezinfeksioni tunel. Tunel za dezinfekciju je 1,20 m širine i 1,70 m dužine, a 2,10 m visine. Ima 16 prskalica i može raditi na bazi alkohola, a i na bazi vodonik-peroksida, dok je cisterna zapremine oko 200 litara i pokriva 6.000 prolazaka kroz tunel. Vrednost donacije je oko 5000 evra.

Namera kompanije Metalac i lokalnog trgovinskog lanca Metalac Proletera je da se ovom donacijom smanji rizik od širenje virusa i poveća bezbednost sugrađana.

- Najvažnije nam je da povećamo bezbednost građana u opštini u kojoj su i sve Metalčeve fabrike i naš trgovinski lanac Proleter. Mi ovde živimo, ovde dolaze naši roditelji i mi se ovde lečimo, pa prema tome logično je da pomognemo svi zajedno. Nismo jedina firma koja je to uradila i drugi privrednici su to prepoznali i svi zajedno do sada smo donirali tri tunela, da bi zajedno lakše izašli iz ove nesreće koja nas je snašla - kazao je Aleksandar Marković generalni direktor kompanije Metalac.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.