NavMenu

Crveni krst Vojvodine dobio kao donaciju brendirane bicikle

Izvor: 025info Ponedeljak, 27.04.2020. 11:47
Komentari
Podeli
(Foto: Dudarev Mikhail/shutterstock.com)
Fabrika za proizvodnju bicikala Venera bike iz Subotice, u saradnji sa Atletskim klubom Apatin, dodelila je Crvenom krstu Vojvodine donaciju u vidu bicikala, koji će ova organizacija koristiti isključivo za terenske akcije.

- Kada se ceo svet suočava sa pandemijom novog koronavirusa Covid-19, jedinstveni smo u naporima da podržimo članove našeg društva kojima je pomoć najpotrebnija, uvereni smo da je celo društvo, od državnih institucija, privrednika do pojedinaca, na istoj misiji, a to je da zajedno svim snagama prebrodimo trenutnu situaciju - rekao je vlasnik kompanije Venera bike Saša Sivić.

Goran Čegar, predsednik Atletskog kluba Apatin, istakao je dugogodišnju korektnu saradnju firme Venera bike i AK Apatin u realizaciji Apatinskog polumaratona.

- Vrlo brzo sam sa Sašom Sivićem dogovorio da zajedno učestvujemo u ovoj akciji. Bicikle je specijalno za ovu namenu dizajnirao Dragan Kalauz, dizajner iz Venera bike-a. Brendirani su i imaju specijalnu korpu za prevoženje robe. Doniraju se u svrhu podrške radu volontera Crvenog krsta iz sedam gradova i opština iz Vojvodine, koja vrše dostavu pomoći na terenu, građanima kojima je to potrebno – rekao je Čegar.

Crveni krst Apatin u ovom trenutku ima 70 volontera, koji vredno rada na terenu i na raspolaganju su građanima, rekao je predsednik Opštine Apatin Milan Škrbić i dodao:

- Hvala im jer su se dobrovoljno javili i nesebično pomažu, angažuju se maksimalno pored lekara, policije, vojske. Ova donacija će sigurno dobro doći, kako volonterima, tako i korisnicima usluga Crvenog krsta.

Tijana Tomašević, sekretar Crvenog krsta Apatin, istakla je da je ponosna i zahvalna volonterima koji su, kako je rekla, istinski junaci ovog vremena.

Donaciju je ispred CK Vojvodine primio sekretar Boško Mitrašinović.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.