Izvor: NS hronika | Sreda, 15.04.2020.| 12:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Nova oprema iz Novog Sada svakodnevno donira obroke za 15 ekipa medicinskih radnika

(Foto: Nova oprema)
U trenutnoj situaciji u agresivnoj borbi protiv virusa korona, veoma je važna solidarnost i pomoć drugima, kako bismo što lakše prebrodili ova teška vremena, što se naročito odnosi na naše najugroženije sugrađane, ali i na one koji brinu o našem zdravlju.

Zoran Keleman, vlasnik preduzeća Nova oprema d.o.o. iz Novog Sada koje se bavi uvozom, prodajom i servisiranjem komunalnih mašina i rezervnih delova renomiranih evropskih proizvođača, pokrenuo je dirljivu inicijativu da, o svom sopstvenom trošku, do kraja aprila svakodnevno donira obroke za 15 ekipa medicinskih radnika iz Službe kućnog lečenja i nege Doma zdravlja Novi Sad.

Zoran obroke poručuje iz restorana Šampanjac za one koju su svakodnevno na terenu tokom pandemje virusa korona

Hranu priprema restoran Šampanjac (Foto: Privatna arhiva)


- Lično smatram da je velika odgovornost na zdravstvenim radnicima koji su svakodnevno na terenu u ovim teškim vremenima. Sada, kada se ceo svet susreće sa opakim virusom, Nova oprema, kao društveno-odgovorna kompanija, odlučila je da jednim delom olakša ove teške dane medicinskom osoblju koje obilazi ležeće pacijente na teritoriji grada Novog Sada i prigradskih naselja. Sa jasnom porukom da i u ovim teškim danima neko misli na njih - rekao je Zoran za NS hroniku i poručio građanima da se pridržavaju propisanih mera zaštite i ostanu kod kuće.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.